středa 13. června 2012

Příznivci LUSH, nečtěte!

Na mých oblíbených blozích často čtu o báječné kosmetice LUSH, která má u nás prodejnu pouze v Palladiu v Praze. Nedalo mi to a zavítala jsem tam. Slečna byla velmi ochotná a ihned předvedla, co umí balistik a jak krásně voní a šumí atd. Bylo to opravdu lákavé a kouli do koupele jsem koupila. Recenze brzy bude a asi pozitivní. Musím ale popsat můj nejvýraznější dojem z obchůdku a sice to, že obě slečny nebyly nalíčené a vypadaly poněkud méně upraveně. Přece jen v obchodě s kosmetikou, byť přírodní... Upozorňuji, že jejich vzhledu jsem si nevšimla pouze já, kritik.

Dále mne nalákal, cituji "Rolls- Royce mezi kondicionéry!" Tak jsem ho hned doma vyzkoušela, byla jsem přece nadšená, že mám konečně něco od LUSH. Kondicionér stál téměř 400Kč a obsah kelímku je 230ml. Vlasy jsou po použití na dotek velmi příjemné a rozhodně si nemohu na funkčnost stěžovat, prostě prima kondicionér. Vlasy jsem jen lehce vyfénovala a nechala je doschnout na vzduchu. ....A najednou to přišlo: "Mamííí, tobě strašně smrdí vlasy!" Hmmm a bylo po nadšení z LUSHe a víte, že mi ta vůně trochu připomíná vůni mýdla s jelenem (starští ročníky jej znají, ostatní se zeptají těch starších ročníků). Takže kombinace sojového mléka, jogurtu, čerstvého melounu, olivového oleje, avokádového oleje, dalších olejů a methylparabenu a propylparabenu fakt nevoní a má výdrž!

Napiště mi, prosím, vaše pozitivní zkušenosti s LUSH nebo někdo máte i nějaké nevoňavé jako já?








10 komentářů:

  1. Taky mám i nevoňavé zkušenosti:) Blbý je, že v lushi je tolik různých vůní, že tam přímo nepoznám, jestli se mi to líbí nebo ne.
    To, že jsou nenalíčené, je možná způsobeno tím, že občas samy na sobě předvádí výrobky, takže nalíčit se a pak ukazovat masku asi není úplně vhodné.
    Co se týče cen - jsou vysoké, ale výrobky od nich mi vždycky vydrží dlouho. A když si kupuju něco, co ještě nemám vyzkoušeno, beru radši menší balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář, když oni snad menší balení od tohoto neměli. Určitě bych si vzala menší. S tou maskou mě to nenapadlo. Každopádně slečna měla podle mne neošetřené akné a říkala, že používá balistik do koupele a že budu mít také krásnou kůži. Trochu jsem znejistěla :-) To jen tak na okraj. Ona za to nemůže. Nechci se jí v žádné případě dotknout, byla moc milá. Jen nás to pobavilo.

      Vymazat
    2. Akné je mrcha a jsem ráda, že tím naštěstí moc netrpím.
      Znejistění chápu, ale balistik k obličeji by asi neměl přijít. Ale chápu, takové věci vždycky pobaví:)

      Vymazat
  2. Haha, no tenhle kondicionér jsem naštěstí nikdy neměla:-) Já mám ráda balistiky, scruby, masky, některé šampóny, mýdla a tonuzační tabletky:-) Vůně je samozřejmě individuální, každému se líbí něco jiného:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla masku na vlasy Hsuan Wen Hua a taky to nebyl žádnej voňavej zázrak... :( Ale jejich mýdla... ty voní moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já to nevzdám a koupím si mýdlo, až tedy vyzkouším i balistik.

      Vymazat
  4. Doporučuju mýdlo Honey I washed the kids, provoni celou koupelnu nebo suplik.. je to ale klasicke mydlo (i kdyz s obsahem vceliho vosku), takze spis na ruce nez na telo. Jo a jeste musim moc pochvalit sprchovy gel Olive branch... nadherna vune pomerancu a bergamotu, jemna hebka pena pri sprchovani. Nektere veci z Lushe voni hur, to je fakt... nektere ale bozsky.
    Ale u me ma velke plus za to, ze se fakt sklada z prirodnich ingredienci a snazi se delat veci jinak...

    Btw - dobry napad napsat do titulku "nečtěte".... :D

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!