středa 4. února 2015

Wool Blanket Poncho for 2 Bucks

Někdy před rokem jsem koupila látku ve zbytcích. Stála 49,- Kč. Je to směs viskózy 53% a 47% vlny. Přemýšlela jsem, že si ušiju sáčko a zkombinuji s další látkou, ale nakonec jsem během pár minut vytvořila toto jednoduché pončo. V roce 2014 byly populární ponča z deky a toto se jim hodně podobá. Většinou se nosí s úzkými kalhotami, legínami, džínsami, ale já jsem jako první možnost volila sukni s vyšším pasem, která je tu asi na blogu poprvé. Mám ji snad víc jak dvacet let a to díky kvalitní látce a zpracování. Věřím, že ji budou mít i za dvacet let, pokud nepřiberu. Další věcí, která tu asi ještě na blogu nebyla, je černý krátký svetr, který mi pletla moje maminka. Byla to poslední věc, kterou vytvořila. Svetr je skvělý a budu ho mít navždy, proto si ho šetřím.

Máte nebo chcete jednoduché "blanket poncho"

About a year ago, I bought a leftover piece of fabric. It cost about 2USD. It is a mix of viscose 53% and wool 47%. I was thinking about sewing a jacket and combine it with other material but then I decided to go for this simple poncho. In 2014 a blanket poncho was quite a popular piece of garment and this one is just like that. It is mostly styled with slim jeans, leggins or pants but I voted for a skirt with high waist which is here on the blog for the first time. I've had it for more than twenty years thanks to the high quality material and quality manufacturing. I believe that I may wear it in twenty years if I don't gain weight. Last but not least is the cropped black sweater which my mother knitted. It was the last knitted piece she created. The sweater is great and I will keep it forever and cherish it. 


 
 
 
 

A ještě tady s kalhotami:
And also here in pants:


33 komentářů:

  1. Marti umět šít je velká výhoda.Já jsem na to levá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Amazing Poncho! Love it when you wear it with the leather pants!

    kisses :)

    OdpovědětVymazat
  3. You are always so chic!!! I love your poncho and your hairstyle!!!
    Happy wed doll!
    Expressyourself
    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  4. Psaníčko na první fotce vypadá skvěle, taky by se mi takové hodilo :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. You look absolutely stunning in this outfit Martina, the poncho is perfect and Black suits you, very dramatic and very gorgeous outfits!
    FF

    OdpovědětVymazat
  6. Naprostá kočka - teda spíš dáma :) Pončo je hodně povedené a černý svetřík je taky moc pěkný. Ale mně se líbí úplně celý ohoz, všechno jsi krásně zkombinovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji velmi pekne. Hezky to vsechno k sobe slo a tak nejak samo.

      Vymazat
  7. Great looks. Love that skirt! Another wonderful creation!! You're amazing!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, tak tohle je dokonalé! Pončo je nádherné a vypadá skvěle jak se sulní, tak s kalhotami. A v tom klobouku jsi neskutečná kočka!

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné pončo. Taky jsem si jedno pořídila a je to jeden z mých nejobíbenějších kousků za poslední dobu. Tohle pončo ti velmi sluší.

    OdpovědětVymazat
  10. Dokonalost sama, sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji mockrat. To mi dela velkou radost, kdyz slysim, ze je to dokonale.

      Vymazat
  11. S těma kalhotama! Jinak já tě jako sleduju, skoro nekomentuju. protože prostě mi ty hadry moc neříkají... Ale ty máš úplně krásné vlasy <3 To dává smysl, ne? Ne, teď chvíli vážně. Mně se tvůj styl líbí, ale fakt nejvíc jsou stejně ty vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak toho si vazim dvojnasob! Jsem se trochu obavala reakci na ty kalhoty, ale jsem potesena, ze se libi. Tedy je to tak pohodlnejsi. Moc dekuji!

      Vymazat
  12. Látka ponča má veľmi pekný vzor. Aj farebná škála (čierna, biela, šedá) mi veľmi zarezonovala. Patrí k mojím najobľúbenejším, i keď sa stále snažím vyjsť zo svojej komfortnej zóny a zakomponovať viac farieb do svojho šatníka. Kombinácia so sukňou je príjemná klasika, ale tie kožené nohavice sú úžasné!

    OdpovědětVymazat
  13. Opět dokonalost ve všech směrech !
    Pončo nemá chybu. Je z jednoho kusu látky a jen uprostřed rozstřižené, nebo z dílů?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z jednoho kusu, jen do pulky roztrizene ve tvaru kapky. Dekuji mockrat!

      Vymazat
  14. So glad you finally decided to make this poncho, because it's great !! Love your look with leather trousers ... especially if you look equally great with skirts. A kiss.

    OdpovědětVymazat
  15. Marti moc hezké. Moc se mi líbí jak máš udělané vlasy - stažené. Nedbalá elegance.

    OdpovědětVymazat
  16. Opravdu dokonalý outfit:-) Pončo se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!