sobota 14. února 2015

New In

Nejprve bych vám ráda představila obraz, ze kterého máme doma obrovskou radost a dobrou náladu. Je nádherný a na fotografiích nevynikne jeho kouzlo. Malovala jej skvělá eM, se kterou jsem se zatím osobně nesetkala, ale známe se kvůli blogování. Nejenže eM fundovaně píše o kosmetice, ale také maluje, skvěle fotografuje a tvoří. Její blog eM's everyday life o kosmetice mnozí z vás znají. O tomto obrazu napsala na svém druhém blogu Moje pastely, kde představuje svá díla.

First of all, let me introduce you a new painting that we enjoy very much at home. It is beautiful and the photograph doesn't do the justice to the painting. It was created by great eM whom I haven't met yet in person but I know her over blogging. Not only she writes about cosmetics but also paints, takes photographs and creates various artistic things. You may know her blog eM's everyday life
but she wrote about this painting on her other blog My pastels where she introduces her art.


Mé nové výrobky jsou také ovlivněny eM a jejími radami, i když tato úžasnost v lahvičce je dárek od mé milé J. Děkuji mockrát hlavně jí! V článcích eM psala o tom, jak je hyaluron prospěšný a myslím, že psala i o kolagenu. Preferuje přírodní kosmetiku, takže žádné parabeny atp., což tento výrobek splňuje. Jde o přírodní kolagen. O jeho účincích vám napíši po třech měsících užívání. Lahvička má být skladována mezi 5 až 28 stupni Celsia, ale hlavně by teplota neměla kolísat a měla být stabilní, proto je v polystyrenové krabičce, ve které by měla být skladována. Kolagen Platinum 100ml stojí asi 2 500,-Kč.

My "new in" is influenced by eM. Even though, I got this as a present from my dear J. Thank you so much to J.! eM writes in her posts about hyaluronic acid and also collagen. She prefers bio cosmetics, paraben-free which this product is. I will tell you more about its influence on my skin after three months. The bottle should be stored between 5 and 28 degrees Celsia but mainly the temperature should be steady. Therefore, it should be stored in the polystyrene box. The collagen Platinum 100ml costs about 100USD.




Dalším novým výrobkem je CELUline s extraktem břečťanu a skořice, který dle oficiálního popisu efektivně bojuje s celulitidou (celufujtidou dle eM), která postihuje kůži v důsledku hromadění tukové tkáně a stárnutí podkožního vaziva. Také podám hlášení, zda něco tento přípravek dělá.

Another new in product is CELUline with extract from ivy and cinnamon. According to the offical description it should fight cellulitide. Well, I'll let you know if anythings happens or even if it doesn't.


No a  nesmí chybět ani lak na nehty L'Oreal, který eM vždy doporučuje, i když určitě ne v této barvě. Koupila jsem ho v Rossmanu za 50,-Kč ve čtvrtek 12. 2. Měli všechny laky z řady Pure Reds ve slevě a i mé oblíbené černé gelové linky byly o stovku levnější.

New L'Oreal nail polish is Julianne shade from Pure Reds collection. I bought it on sale!



Prosím dejte mi vědět, co udělalo vám poslední dobou největší radost! Děkuji.
Please let me know what made you recently happy! Thank you.

16 komentářů:

  1. I'm totally charmed by that painting, it's so beautiful and soothing! Lovely beauty products, looking forward to know how you get on with them!
    Baci,
    Coco et La vie en rose - Valeria Arizzi

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný obraz! Dokážu si představit, že "na živo" je to fakt paráda!

    OdpovědětVymazat
  3. Osobne si myslim, ze zadny kolagen ani gel na celulitidu nepotrebujete, ale tesim se na vysledek. Obraz je moc krasny, takovy uklidnujici.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná mandala, eM má zlaté ruce! a vy doma úžasný obraz:-)
    Na recenze se těším, jak jinak!

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den, ten úžasný obrázek je Mandala......jen pro info...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Já jsem si mandalu objednala. Máte bod, že jste to poznal/a.

      Vymazat
  6. Great post! Really nice cosmetics :)
    Have a good day!

    OdpovědětVymazat
  7. Productos muy interesantes! Algunos no están en mi país! Pero las virtudes del colageno son mundialmente conocidas! Gracias por compartir...
    Besos

    OdpovědětVymazat
  8. Martinko,co kolagen? Vidite vysledky? Jsem sice trosku mladsi (ledva 3o],ale vzhledem k faktu, ze uz tak tri roky v noci temer nespim a vstavam kazdou chvilku k prckum,mam dojem ze potrebuji neco silnejsiho....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypada to, ze to vazne funguje. Ma pocinajici sysli brada uz je mnohem mene viditelnejsi.

      Vymazat
    2. haha...tu sysli bradu sice nikdy nevidim,ale dekuji moc za info.vyzkousim ;)

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!