neděle 8. února 2015

Chanel Blush #64 Pink Explosion

Tuto tvářenku jsem dostala k Vánocům a mám z ní velkou radost. Je krásná! Velice jemně voní. Myslím, že mi jde k pleti. Je to prostě Chanel. Tvářenka je v odstínu 64 pink explosion. Jedná se o teplou růžovou se stříbrnými třpytkami, které ale nejsou na obličeji příliš viditelné. Jsou průhledné a dodávají pleti zdravou barvu. Tvářenka není příliš pigmentovaná, tak akorát. Dobře se s ní pracuje, ale přiloženým štetečkem ji pro jistotu nenanáším. Ten je opravdu nouzovka. Líbí se mi, že je krabička, ach ta krásná jednoduchá krabička s dvojitým C, v sametovém obalu, který ji chrání před poškrábáním.
Líbí se vám také Chanel kosmetika nebo vás nechává naprosto chladnými třeba i kvůli ceně? Jaký produkt od značky Chanel byste mi doporučili?

I got this blush as a Xmas present and I'm very grateful for it. It's beautiful! It smells so nice. I think it goes well with my complexion. It's simply Chanel. The blush a warm pink color with silver sparkles. The sparkles are not too visible, they are sheer on the complexion and they give a healthy glow. The blush is not too pigment, just right. It's easy to work with but I avoid applying it with the enclosed brush. Only in case of emergency. I like that the box, that beautiful simple box with double C, in velvet pouch which protects it from scratches.
Do you like Chanel cosmetics or you just don't care perhaps also because of the price? What other Chanel product would you recommend?

No blush, just a little bit of contouring by Anastasia Beverly Hills, Java
With Chanel blush, 64 Pink Explosion
and again with Chanel blush, 64 Pink Explosion


22 komentářů:

  1. Vypadá skvěle, přesně takový odstín tvářenek miluju :) trošku mi připomíná 54 frosted rose od Bourjois :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tuším, že Bourjois mám taky :-) Díky za komentář.

      Vymazat
  2. Moc hezký odstín, taky se mi líbí designe Chanel.

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu nádherná tvářenka, moc ti sluší, krásný přirozený odstín. Chanel mi taky vždy rozbuší srdce :). Já doporučuji ještě pudr Les Beiges nebo z nové jarní kolekce quatro oční stíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Pudr už mám a je moc prima, když nechci make-up. Stíny by se mi líbily moc.

      Vymazat
  4. Nádhera, určitě Ti bude dělat radost ještě dlouho! Občas jsem četla, že Joues tvářenky jsou příliš zapečené a špatně se nabírají, ale s odstínem, který mám a zbožňuju stejně jako Ty ten Tvůj to není pravda. Miluju č 76 Frivole a musela jsem si koupit do zásoby, ptž ho loni přestali vyrábět. Za mě skvělé tvářenky, sice drahé, ale úžasné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně moc vyhovuje. Ještě se mi líbí Rose Glacier, ale přijde mi už hodně třpytivý. Ten Frivole by mi určite také slušel :-), když ho máš v oblibě.

      Vymazat
  5. Krásný přirozený efekt. Já od Chanelu nic nemám, ale asi se to změní :-D Ba ne, je to krásné, ale ty ceny jsou prostě překážkou :)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě časem...já jsem také dlouho nic neměla. Díky za komentář.

      Vymazat
  6. Je krásná a ty ještě víc! To není fér, chci za dvacet let vypadat jako ty, taková forever young :D
    Od Chanelu mám jen Rouge Allure a naprostá spokojenost, uvažuji nad dalšími odstíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát! To je od tebe moc milé. Už jsi mi tu chyběla!

      Vymazat
  7. Ty máš ale krásnou tvářičku :)

    OdpovědětVymazat
  8. Que color y textura tan bonitos!!!! Estas guapa hasta sin maquillar!!!!
    Besos

    OdpovědětVymazat
  9. Ta barva vypada krasne, ruzovou teplejsi mam moc rada. Ja mam od Chanelu jen make-up, compact Vitalumiere Aqua. Stridam B10 a B30, ten druhy mam na leto. Jsem hodne spokojena, make-up dobre kryje, nezaleza do vrasek a hlavne mi sedne ton (je dozluta). A taky je to asi jediny make-up, ktery vypada dobre i po par hodinach:) J.

    OdpovědětVymazat
  10. Amazing shade, so delicate! I love the result on your face!
    Kiss bellissima!
    Expressyourself
    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  11. Velmi pěkný odstín-moc Ti sluší:-))

    OdpovědětVymazat
  12. Wonderful Blush! i have it too ,and love it :)

    kisses

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám odstín Rose Initial, o něco světlejší než tvůj :) přijde mi teda hodně zapečený, ale ona i ta barva sama o sobě je dost jemná. Ale jak říkáš, je to tak akorát, aspoň se to s ní nepřežene ;) nic dalšího zatím ve sbírce nemám, ale pokukuju po těch krémových tvářenkách, jsou hodně chválené!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!