neděle 30. června 2013

Na dětském hřišti

Jakmile je trochu hezké počasí, tak trávím odpoledne na dětském hřišti, kde tedy jsem za maminku dozorce, ale už si mohu i občas něco přečíst, ale přiznám se, že mne někdy spíše fascinuje pozorovat lidi kolem sebe a kromě jejich nepatřičné mluvy i oblečení a vůbec chování.

Miluji vůni jasmínu a užívám si, když kvete.

Můj outfit je jednoduchý a praktický, abych mohla nejen chodit po kamínkách, ale i později do kavárny na zmrzlinu. Oči si líčím jen lehce, protože mám většinu času brýle.




 
Outfity z dětského hřiště...mé perly na zápěstí jsou zde opravdu nepatřičné, alespoň se mohu těšit z pohledu na ně
 

13 komentářů:

  1. Krásné fotky :) na všech Ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Marti,

    ráda sleduji tvůj blog, dýchá z něj taková ženskost. Musím říci, že máš krásný styl a krásně si umíš vyhrát s doplňky.

    Taky mi srdce až krvácí, když vidím mladé maminky, jak se dokáží zhuntovat. Vidím, že všude jak u vás tak i u nás jsou vrcholem všeho tříčtvrteční kalhoty a k tomu podivuhodný top - nejlépe když z něj na nás dělá kuk špatně padnoucí podprsenka...padám do mdlob.
    Přitom je všude kolem tolik časopisů a inspirací a mě připadá, že ženy na to prostě kašlou.. Naše mamči - to byla jiná, za každých okolností šik -a to nikde nic nebylo, pouze když někdo propašoval Burdu - tak si ji půjčovala půlka města.
    Takže chci ti vyjádřit můj obdiv a jen tak dál!!! B.

    OdpovědětVymazat
  3. marti hrozně se mi líbí tvoje botky,ty jsou fakt parádní!!!ta fotka z dětského hřiště...co mi to jen připomíná?!...jako kdybys to fotila u nás! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přijde mi hrozné, jak těm matkám na pískovišti všechno přetéká... Nejsou tlusté, ale ani štíhlé či plnoštíhlé. Takhle jednou doufám nedopadnu (a myslím, že ne, protože kdo chce hezky vypadat, ten vypadá hezky s jakoukoli váhou)

    OdpovědětVymazat
  5. Marti, jsi maminka, co má šmrnc! Škoda, že takových je málo ... jak se mohou takhle ženské na sebe vykašlat, nechápu ...

    OdpovědětVymazat
  6. Mimo jiné úžasné brýle, zajímala by mě ta tyrkysová kabelka, sama jsem na tyrkysovou ulítlá a takovou bych nutně potřebovala.

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je moc krásné! líbí se mi, jak ti šátek ladí s kalhoty. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já mám taky ráda jasmín :)
    Docela by mě zajímalo, co si ostatní maminky z fotky myslí o tobě. Asi že si fiflena :))) Z tohoto outfitu vedou šátek a boty!

    OdpovědětVymazat
  9. Vic takovych maminek jako vy na hristi!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný outfit, tahle barva ti moc sluší :) Nejvíce mě zaujaly botky, jsou krásné :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Martino, je mi smutno z fotky outfitů na dětském hřišti:-( Je to všude tak nějak stejné, ale já nemám odvahu fotit...
    Tobě to moc sluší! Opravdu moc:-))

    OdpovědětVymazat
  12. Hehe, možná by nebylo od věci udělat blog "matky na hřišti", to by byla podívaná! :-)
    Tys tam musela být za hvězdu, víc takových maminek :-)


    OdpovědětVymazat
  13. Krásně si se oblékla na hřiště - klobouk dolů, většinou je totiž pohled na ostatní "přísedící" slušně řečeno neestetický. Moc se mi líbí ty barvy - botky a kabelka jsou dokonalé. Krásná maminka!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!