pátek 17. srpna 2012

Zapomenutý svetřík

S maminkou moc ráda probírám časopisy o pletení. Tuhle jsem narazila na jeden model a říkám, že by se mi líbil. Na to máma podotkla, že už jeden podobný mám, a já že ne. Pak jsem si po usilovném pátrání v mé mysli vzpomněla právě na tento zapomenutý svetřík. Je pletený z bavlny jakoby do V, je moc příjemný a rozšiřuje pěkně ramena. Stává se vám, že nějaký pěkný kousek oblečení se vám naprosto vykouří z hlavy? Nebývá to u mne tak často, ale pak mám o to větší radost, že jej už mám! Díky, mami!

V časopise jej modelka měla s bílou dlouhou sukní, kterou mám také a představila jsem ji v červencovém příspěvku V bílé u moře. Vzhledem k tomu, že na svetříku není bílá, mně se to více líbí s růžovými kalhotami (na fotkách) či sukní, možné jsou i džínsové šortky. Doplňky v podobě fialových brýlí, kabelka růžová či černá a nějaký ten třpyt na uších či krku. Pro zábavu doplňuji čelenkou koupenou za 20 Kč ve výprodeji. Tu jsem tam prostě nechat nemohla :-)







14 komentářů:

  1. obcas taky na neco uplne zapomenu:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. Vždy když vidím něco tak pěkného, tak lituji, že nemůžu v létě nosit pleteninu (ani bavlněnou). Jinak ta čelenka vypadá jako by byla koupená přímo pro tento outfit, dokonalé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, pleteniny jsou obecně problém, protože je v nich horkozima, ale zrovna bylo tak super počasí na tento kousek.

      Vymazat
  3. celenka je fakt super. a s tim vyparovanim mam to same :)http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  4. pěkná kombinace barev

    Na mém blogu právě probíhá giveaway o kableku Guess, třeba se budete chtít vy a vaše čtenářky zúčastnit :-)
    http://marketatrpisovska.blogspot.cz/2012/07/soutez.html

    OdpovědětVymazat
  5. Jak s tím svetříkem ta čelenka krásně ladí! Občas se se zapomenutejma věcma dá nadělat parády:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty růžové kalhoty jsou tak trochu úlet :-) Jinak na čelenkové fotce Vám to moc sluší... Jemné líčení Vás krásně omlazuje.

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!