středa 15. srpna 2012

Ne zcela elegantně

Strávila jsem pár opravdu příjemných dnů ve wellness resortu, kdy večer již bylo chladno a tak jsem zvolila džínsy, šedý nátělník a krajkový kabátek. Jak se tak dívám na fotky, tak doufám, že nepůsobím jako paní doktorka, která si na sebe právě oblékla bílý plášť. S láhvemi v pozadí možná ne.... Přesto tento outfit, byť ne zcela elegantní, podle mne působil lépe než tříčtvrteční maskáče, "crocsy", podivná trika a mikiny na některých hotelových hostech. Někdy je mi líto, že se lidé neumí aspoň trochu lépe obléci v krásném prostředí. 

Taky se nad tím někdy zamýšlíte?





13 komentářů:

  1. ten kabatek je krasny a tangle teezer fakt doporucuju, myslim, ze na dlouhe vlasy je to nej!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. Kabátek je krásný, sluší ti. :)
    A také mi přijde škoda, že se lidé neumějí hezky obléci, klasické Crocsy nosím akorát po zahradě, normálně bych si je na sebe nevzala, jiný model třeba ano (např. balerínky). U nás v práci je zajetá "uniforma" džíny a tričko, případně košile. Teď v létě je to ale lepší. Jen na mě koukají jako na tatara, když chodím v sukni i šatech nejen v létě.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně přijdeš naopak elegantní dost i v těch džínách..! A na tohle úžasný místo jezdíme pravidelně - hlavně v zimě. A co se týká oblékání tam, tak někdo tam chodí tak jak popisuješ, ale viděla jsem i paní co přišla k večeři ve velké večerní..

    OdpovědětVymazat
  4. kabatek zavidim!!! :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  5. No nevím, proč se tenhle příspěvek jmenuje "Ne zcela elegantně", protože ty prostě elegantně vypadáš pořád a i v džínách :) Takže "Zcela elegantně" :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší:-) Bohužel jsem se taky setkala s lidmi, kteří se neumí oblékat a např. na večeři do hotelu, kde bylo předepsané společenské oblečení, si oblékli něco nevhodného (např. plavky!).

    OdpovědětVymazat
  7. jj vím o čem mluvíš!lidé se už vůbec neumí obléct!nikdo po nich nechce,aby měli na sobě poslední výstřelky v módě!ale alespoň se obléct vhodně na nějakou příležitost!

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, nad tímhle přemýšlím docela často, je mi líto, že se lidé neumí oblékat a starat se o sebe..... máš naprostou pravdu! Jinak hezké oblečení jsi zvolila :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jako doktorka určitě ne :) Moc Ti to sluší ..

    Když jsem byla na dovče já, tak jsem se opravdu snažila - alespoň na ty večeře nepřijít jen v plavkách, přes které si navléknu šaty, ale vychutnávala jsem si to - kalhoty, topíky, vysoké botky .. bohužel, když jsem tam pak viděla nevkusné Němce, kteří si tam přišli v plavkách, nebo v pareu, tak mi to bylo opravdu líto :(

    OdpovědětVymazat
  10. Teplakove soupravicky k veceri jsem bohuzel taky zazila a kdyz uz ne to tak dziny a triko, bohuzel. Ty vypadas krasne,stylove a elegantne i v dzinach a ostatnich si nevsimej:)

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  11. Ten kabatek se mi moc líbí :)) Opravdu pěkný kousek !

    OdpovědětVymazat
  12. HOPE YOU DONT MIND ME COMMENTING BUT THINK YOU HAVE THE LOOK AND BODY OF THE 30 YEAR OLD, VERY NICE, GREAT BLOG dICKY dOO, UK XXX

    OdpovědětVymazat
  13. Mně to doktorku evokuje... Takovou z amerického seriálu, kde mají pod pláštěm civilní oblečení :-)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!