pátek 31. srpna 2012

Mátová s růžovou

Přináším další příspěvek v barevném rytmu. Tentokrát jsem zvolila opravdu pohodlné boty na platformě, které jsem koupila ve slevách (ty jsem tam prostě nechat nemohla), abych v nich mohla cestovat a chodit i po méně schůdných terénech - tedy dle mého zkresleného hodnocení. Mátovo-růžový outfit není úplně přesně v mých barvách, ale jsou to barvy tohoto léta, tak si myslím, že se sem do barevné série hodí. Top je tvořen sukní, kterou jsem kdysi šila. Růžovou sukni mám již na blogu několikrát a stále je možné ji s něčím kombinovat. Určitě tu není naposledy.

GRATULUJI GABULCE jako vítězce v losování ke 100. příspěvku!






17 komentářů:

  1. Jako vždy jsi Martinko krásná :) Moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná kombinace. Růžová s mentolovou ti sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se hlavně líbí ta mentolová. Růžová se mi nikdy moc nelíbila, ale Ty to dokážeš tak hezky prodat, že ji začínám přicházet na chuť:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Měnit pravidla těsně před vyhlášením giveaway je podvod! Ale hlavně, že má tvoje kámoška Gabulka radost, stačilo jen párkrát zopakovat losování, než padla devítka, že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto nebyla giveaway a je jasné, že pokud by byl vylosován anonym, mohl by se o výhru přihlásit kdokoliv. Pravidla se nikterak neměnila. Šlo o regulérní losování. Laskavě mě tu neosočujte a raději se přihlašte. Děkuji.

      Vymazat
    2. Mají být stanovena pravidla - např. anonymové se nesmí účasnit, nebo že v příspěvku musí být e-mail atd. Ty jako bloggerka máš možnost zobrazit IP adresu, takže pokud by se o výhru přihlásil někdo jiný, poznala bys to. V podmínkách bylo, že stačí zanechat příspěvek, nic dalšího! Vyřadit anonymy je od tebe nefér.

      Vymazat
    3. To o té IP adrese jsem opravdu nevěděla. Kde to najdu? Mám tedy losování zopakovat? Ovšem už nemám tu stejnou rtěnku. Balíček jsem již předala k odeslání. Co navrhujete? Jak udělat losování, aby bylo podle vás průhledné. Toto generování jsem dělala opravdu poctivě. Anonymní příspěvky jsem nezahrnula.

      Chybu jsem asi tedy udělala v tom, že jsem nenapsala jasná pravidla. Vždy když chci udělat něco navíc, dobrého, tak se mi to ve zlém vrací. Už to tak mám a nechápu to.

      Vymazat
    4. Ne, strč si svoje rtěnky za klobouk. Stejně je tenhle blog jen na to, aby ses chlubila, kde všude sis válela šunky.

      Vymazat
    5. Nechci aby to teď vypadalo jako že " jo jupí jsem vítěz já a nikdo jiný bylo to tak domluvený a bláblá... "
      Marťa sice udělala možná chybu v tom , že neřekla že se nesmí zapojit anonymové... Ale anonymové pokud chtějí vyhrát , mělo by je napadnout napsat tam email ... Toť vše ...
      PS : To o té IP adrese taky nic nevím ...

      Vymazat
    6. Já vážně nechápu, co se to děje....to je už druhá "giveaway" pod kterou jsem našla komentář, že její vyhodnocení je podvod. A pak ostrá kritika ze strany anonyma. Marti, nic si z toho nedělej... Pravidla příště stanovíš líp a doufám, že tě to neodradí... Ráda bych se příště účastnila...Gabulce, gratuluji :)

      A pokud by měl někdo chuť soutěžit s jasnými pravidly, tak se může účastnit mojí giveaway až do 30. září 2012

      Přeji hezký den, holky :)

      Vymazat
  5. Anonyme
    A jak se změnili pravidla ?
    Já jsem normálně napsala komentář a vůbec jsem nechěla vyhrát jenom jsme psala a gratulovala , samozřejmě že mě to potěšilo , ale nic takového se nedělo ... Vím že to je zbytečný rozebírat ...

    OdpovědětVymazat
  6. jako vždy elegantní! :)
    Vybrala jsem tě jako jeden z pěti blogů na ocenění Liebster Blog!
    Více info zde: http://amynoblewoman.blogspot.cz/2012/08/liebster-blog.html

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, opět krásně barevný outfit:-) Ta růžová by na mě asi byla moc výrazná, ale ta mentolová je krásná:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Marti z anonymů si nic nedělej, pokud tam nejsou schopni napsat ani mail, aby jsi je zkontaktovala ! Nevím proč by ses měla crckat s IP adresou !

    OdpovědětVymazat
  9. hezka sukenka :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  10. K tomuto příspěvky se mi příliš vracet nechce, nicméně děkuji za pěkné komentáře k oblečení.

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!