sobota 18. srpna 2012

100. příspěvek

Tento příspěvek bych ráda pojala statisticky. Největší počet zhlédnutí je u příspěvků:

Letní kozačky JENŽE...   -329 - tento příspěvek právě není úplně vydařený a zrovna na něj kouká tolik lidí. Asi proto nemám tolik komentářů a nových čtenářů.

Modrožlutě - 219 - když jsem se oblékala na setkání s Mínou, opravdu jsem netušila, kolik zhlédnutí bude mít tento outfit.

Večerní líčení a šaty na party s výhledem - 139 - příspěvek i měl nejvíce komentářů. Je to tím líčením nebo Prahou v pozadí?

Hedvábný pletený svetřík a letní kozačky - 117 - myslím, že pravým důvodem je, že hodně žen hledá na webu, co si ke kozačkám vlastně obléknout

Male černé - 111 - asi se zde také projevuje to, že ženy hledají ty pravé malé černé na webu, ale počet komentářů vypovídá o tom, že se příspěvek podařil. Technické muzeum jako kulisa mělo úspěch.

Prosím napiště mi, o čem byste chtěli na mém blogu číst nebo jen co vidět. Které outfity máte nejraději? Zajímá vás líčení? Nebo i účesy? Nebo mám pokračovat ve stejném duchu? Jak získat více příznivců?

Moc vám všem děkuji a budu ráda, když k tomuto 100. výročí příspěvek vytvoříte vy, moje milé čtenářky, z vašich komentářů.  

Jednu z vás, která zanechá komentář, vylosuji a odměním rtěnkou sweet nectar od Mary Kay dne 31.8.2012.






26 komentářů:

  1. Mně se moc líbí tvé outfity, ale určitě bych uvítala i příspěvky s líčením, i třeba nějaké líčící návody. Ale všeobecně mám tvůj blog moc ráda a jsi mi hodně sympatická!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míno, to jsi mne moc potěšila. A to jsi ještě netušila o možnosti vyhrát rtěnku :-)

      Vymazat
    2. No paráda! Krásná, milá a ještě hodná! Máš ty nějaké špatné vlastnosti??

      Vymazat
  2. Gratuluji ke krásnému výročí :)!
    Přiznám se, že momentálně tvůj blog maličko zanedbávám (resp. blogy všech), ale snad už brzy to napravím :).

    A co bych zde uvítala? :)Určitě pokračuj úplně stejně - máš osobitý blog a byla by škoda stát se stádem ovcí. Možná by ses ale mohla pokusit o nějaké velmi společenské líčení, které upoutá ale neurazí, protože dle tvých příspěvků soudím, že jsi velmi společenská a kulturně založená osoba :).

    OdpovědětVymazat
  3. Marti já bych tvůj blog neměnila. Je úžasně jedinečný.
    Jak jsem dnes psala na svém blogu, ráda bych viděla ty tvé úžasné svatební botičky a klidně i šaty, pokud je stále doma máš ! :)

    Však fanoušci se stále rozrůstají, i když pomaleji... Alespoň víš, že je opravdu zajímá tvůj blog a ne jen výhra v soutěži. A to je přece skvělé !

    Buď stále tak skvělá a milá jako doteď a hodně štěstí do další stovky ! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda, 100 příspěvků-to už je číslo! Já se schválně mrkla k sobě a jsem na 128.

    Líbí se mi tvůj styl, tvoje elegantní kombinace, ale ve výsledku stejně nejvíc koukám na tvoje krásné vlasy a neuvěřitelně mladistvý obličej, který díky příjemnému úsměvu působí vždy mile.

    Doufám, že tě blogování nepřestane bavit a doškám se dalších krásných fotek!

    OdpovědětVymazat
  5. nech Tvůj blog takový, jaký je... Je originální, neměň ho jen kvůli tomu, co se komu líbí, mám ho ráda, takový, jaký je :)

    Tvé outfity mám moc ráda, chtěla bych v Tvém věku vypadat alespoň z poloviny a mít takový styl jako ty! A neber to ve zlém, je to pochvala :)) Tvůj blog mě baví a i když nekomentuji každý post, každá příspěvek si důkladně pročítám :) Jak získat více příznivců? To by mě zajímalo také, ale na druhou stranu si říkám, blog si píšu víceméně pro sebe, protože mě to baví, netrávím večery u FB, ale psaním článků a recenzováním výrobků. Jak je vidět, Tebe to baví moc, na téměř všech fotkách se směješ, jsi sympatická a zůstaň taková, jaká jsi :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji ke stému příspěvku. Jelikož mám ráda elegatní módu (i když si pak na ulici občas připadám mezi sportovně oblečenými spoluobčany nepatřičně a už mě nebaví dotazy typu "Kam ses tak nastrojila?"), tvůj blog se mi moc líbí. Mám radost, že je nás víc a dodáváš mi vůli vytrvat a nesplynout s džínovým davem. Přeji hodně štěstí do budoucna!
    Pavla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlo, moc díky, ale bohužel do losování tě zařadit nemohu, protože by se mohl přihlásit kdokoliv, kdybys vyhrála. Příště prosím uveď emailovou adresu. Měla jsem to asi napsat do pravidel.

      Vymazat
  7. Blog se mi moc líbí. Je úplně jiný, než ostatní módní blogy, které jsou stádovité a přeplněné módními výstřelky, které snad nikomu nesluší (turecké kalhoty, slimky, kalhoty "velká voda" aj.". Právě ty outfitové příspěvky mě nejvíc baví, návody na líčení a účesy nevyhledávám (i když obojí Vám jde :). Uvítala bych nějaké příspěvky "ze života", ale do toho se Vám asi nechce :-)
    P.S. Odkaz "Modrožlutě" nefunguje.
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za upozornění a hlavně děkuji za komentář. Nicméně anonymní příspěvek do losování přihlásit nejde, protože by se mohl k výhře přihlásit kdokoliv. Díky za pochopení.

      Vymazat
  8. Více účesů a nápadů pro dlouhé vlasy, to bych určitě uvítala. Jinak je to fajn:-))

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluji, stovka je moc hezké číslo. Přeji ještě několik dalších stovek příspěvků. Mě se blog hodně líbí tak jak je (jinak bych sem nechodila, že), ale pokud něco, tak by se mi líbil občas nějaký článek s typy na péši o pleť a vlasy, protože mě vždycky zajímá co používají, jaké masky a zábaly si dělají jiné ženy :-). A mě by hodně zajímalo (ale to asi na takový blog snad ani nepatří)něco o šití. Takové okénko pro švadlendy, protože ty jsi hodně šikovná.

    OdpovědětVymazat
  10. Mne se blog take libi takovy, jaky je, nic bych nemenila! Mozna bys nekdy mohla dat navod, jak si usit neco takoveho, jako si sijes :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já bych ti chtěla pogratulovat za takové úspěchy a chtěla bych poprosit jestli by jsi na blogu nedělala více líčení , protože vím jak moc ti to jde a jak krásně to vypadá ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Dobrý den, na Váš blog jsem narazil náhodou a jsem nadšený. Češi jsou co se stylu, designu a spoustě dalších věcí bohužel pozadu. Je to velká škoda, protože zejména češky jsou nejhazčí tělem, ale nikoliv outfitem:-) Je to způsobeno asi uniformitou z let totality, to u žen dříve narozených a naopak dnešní mládež je zase ovlivněna médii a reklamou...Ti bývají buď jak přes kopírák nebo naopak kýčovití... Bohužel.
    Já bych si přál, aby bylo více žen jako jste Vy.. Vkusné, elegantní, zároveń i moderní a nadčasové...
    Jdete příkladem, ukazujete ostatním cestu, inspirujete.
    Mě jako muže nezajímá jak toho docílíte, např. líčení je tajemství ženy a nezajímá mě, takže to nečtu ve smyslu, jestli je lepší lak od A nebod B. Zajímá mě jen výsledný efekt. A tak bych si přál, aby jste pokračovala v co největším počtu nafocených outfitů, tak jak děláte. Komentáře mají ideální délku, nejsou dlouhé a vystihnou podstatu...
    Jak získat více čtenářů? Možná komentovat veřejné módní servery, jiné blogy, být na FB apod...

    Aleš
    at.hk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velice děkuji za skvělý komentář. Určitě o tom budu přemýšlet.

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!