pondělí 12. listopadu 2018

Too Sweet?

Zcela jasně si uvědomuji, že šaty jsou vhodné pro mnohem mladší ročníky, ale já prostě tu světle růžovou mám vážně ráda. Tentokrát je to možná až příliš sladké, ale nebojte příště to bude zase úplně jiné. Tyto krásné šatečky jak pro princeznu, které mne ihned zaujaly svou barvou, střihem i složením (70% viskoza), naleznete v sekci společenské šaty na webových stránkách I-moda.cz, kde je možné si vybrat vhodné šaty pro nadcházející společenskou sezónu.

I realize that this dress is more suitable for younger girls but I just could not resist the light pink/rose quartz color which I just love. This time it might be too sweet but don't worry next time it will be entirely different outfit. This beautiful dress is like for princess and I just felt for it because of color, cut and material (70% viscose). You can find it under the special occasion dresses section at I-moda.cz.


Děkuji I-moda.cz za poskytnutí šatů na focení.
Thanks to I-moda.cz for providing the dress for photoshoot.


7 komentářů:

  1. Dovolím si nesúhlasiť. Najmä s klobúkom a plášťom je toto outfit pre dámu a neuveriteľne Vám pristane!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty jsi naprosto kouzelná! 😍 Vypadáš jako princezna a šaty v kombinaci s tím růžovým kožíškem vypadají nádherně! Krása! 😊
    michaelacheetah.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!