sobota 12. května 2018

Red Jumpsuit

Společnost London Club mi nabídla spolupráci, za kterou tímto děkuji. Než jakoukoliv spolupráci přijmu, vždy si pečlivě prohlédnu jejich stránky a filosofii, která se mi musí líbit. U London clubu mne ihned zaujal široký výběr overalů a samozřejmě i sekce "o nás": 
"Londýn. Domov světových módních návrhářů, vyhlášených butiků a nekonečných nákupních ulic. Lidé z celého světa létají právě sem, aby se zde inspirovali a vybavili si šatníky světovými trendy. LONDON CLUB v ulicích Londýna tyto světové trendy sleduje, hledá je a přináší je k vám. Domů. Pro muže i ženy. Za skvělé ceny a s jednoduchým a pohodlným výběrem z domova. LONDON CLUB nosí trendy. Vy nosíte trendy."


Vybrala jsem si jak jinak elegantní a v červené barvě. Kvalita overalu je skvělá a materiál pohodlný na nošení (70% příjemná viskoza a 30% polyester proti mačkání). Je to spíše kousek na jaro ne do hodně teplého počasí. Určitě ho unosím i v zimě a na podzim do společnosti, kdy jej zkombinuji s křivákem nebo khaki bomberem.


The company London Club offered me co-operation for which I'm thankful. Before accepting one I always check out their pages and philosopy which I must like. London Club's variety of jumpsuits and, of course, philosopy immediately got my attention: "LONDON CLUB brings the trends. You wear trends." I decided to go ahead and chose an elegant red jumpsuit. It is made of very comfy material (70% viscose and 30% polyester to prevent wrinkling) and the quality is high. It's more of a spring piece rather than hot weather jumpsuit. However, I believe I'll wear it during the fall and winter season for parties where I can combine it with biker jacket or bomber jacket.






11 komentářů:

  1. Jumpsuit have become so elegant lately! This one is beautiful and the combo with the fantastic stilettos is perfect!

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2018/05/09/livin-on-the-wedge/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you very much! You are always so kind leaving a nice comment.

      Vymazat
  2. "Klap, klap, klap...".
    Ba ne, tohle není klapot Vašich podpatků. To je klapot čelistí kolemjdoucích mužů, padajících až na zem.

    OdpovědětVymazat
  3. To mne pobavilo. Je hezké mít zábavné sledující. Hned je na světě líp. Děkuji mockrát!

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná žena. Asi jsem se zamiloval.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný model!! Červená s kaki ti velmi, velmi sekne! A nemohu si odpustit nenapsat pochvalu na tvé nááádherné vlásky :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Ježišmarjáááá, to je zase nádhera... Jdu mrknout na stránky... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Beautiful in red! This jumpsuit looks great on you and I love that it has pockets! Winner!

    Maureen | www.littlemisscasual.com

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!