středa 8. března 2017

E style Cosmetics

S potěšením jsem přijala spolupráci s českou značkou E style. Je mi ctí, že mi poskytli důvěru a mohu vám napsat o jejich produktech. Ráda bych vám představila některé výrobky z dekorativní kosmetiky jakými jsou souprava na obočí, pudr, tvářenka a oční stíny.

I would like to introduce you Czech cosmetics E style that offers high quality products. I reviewed fine beauty set for eyebrows, soft shining pressed powder, blusher finish touch and eye shadows. I recommend all the products as the quality is incredible, very high. I simply love these products! 



Sada na úpravu obočí, PROFESSIONAL EYEBROW KIT, obsahuje 2 pudrové stíny a voskový gel pro dokonalý tvar obočí. V praktické paletce naleznete také zrcátko a oboustranný aplikátor. Myslím, že je ideální zvlášť pro ty, kterým se zdá, že všechny ostatní produkty na obočí jsou příliš do rezava. Tak tyto opravdu nejsou, což já až tak nevítám, ale 90% z vás ano. Pudrové stíny je možné používat i jako oční stín, linku, případně na konturování tváře. Nabízí se ve třech barevných variantách. Na obrázku níže je odstín medium.




Dalšími produkty na tvář jsou pudr a tvářenka. Rozjasňující pudr, SOFT SHINING PRESSED POWDER, jsem si oblíbila a opravdu splní na jedničku, co slibuje a sice zmatní a současně přirozeně rozzáří vzhled vaší pleti. Složení obsahuje speciální práškové jemné perlové mikročástice rozptylující a odrážející světlo. Opticky se tak redukují vrásky a tmavé kruhy pod očima. Pudr účinně prozáří pokožku a dodá jí mladistvý vzhled.



Kompaktní tvářenku, FINISH TOUCH BLUSHER, jsem si vybrala v odstínu 03 Raspberry. Tvářenka je hezky pigmentovaná, možná na moji světlou pleť o kapku víc, než bych si přála, ale zase na druhou stranu vydrží celý den. Vždy ji trochu ztratím zmiňovaným pudrem. Je dobré ji nanášet lehkou rukou. Odstín se mi velmi líbí a ty mini třpytečky nejsou na tváři téměř vidět. 


Následující metalické stíny, EYESHADOW METALLIC CHIC, prostě musíte mít. Získala jsem je v přibližně stejnou dobu jako paletku After Dark od Urban Decay a ta kvalita je srovnatelná, ale ceny jsou úplně někde jinde. Doporučuji. Zkuste je!  Světlejší odstín je 05 Champagne, je to univerzální odstín pro všechny, lze použít i na rozjasnění lícních kostí. Dalším a momentálně mým nejoblíbenějším stínem je 11 Passion. Tento odstín rozhodně není pro všechny, ale pro mne jako zrzku je prostě perfektní. Jsem z něj nadšená, protože je do oranžova ale s růžovými odlesky. Jupí! 
 


Paletka PERFECT HARMONY PALETTE v odstínu 03 Golden Dreams je ideální pro teplé odstíny pleti s extrémní pigmentací očních stínů a dlouhodobou výdrží. Stíny jsou mírně voskové a obsahují shimmer. Lehce se nanáší a vydrží celý den. Rozhodně doporučuji...jsou úžasné a v harmonii s mou barevností. E style nabízí několik různých paletek a pokud vám nebudou vyhovovat, můžete si složit svoji paletku, zakoupit si prázdnou magnetickou paletku a do ní samostatné refilly.



Dalšími skvělými produkty E style jsou oční stíny WET & DRY SHINY EYE SHADOW MONO. Světlý odstín 01 Moonlight, je krásně bílý až studeně bílý a velice dobře pigmentovaný. Tmavší odstín 10 Camel má podle mne trochu zavádějící název a rozhodně jde o studenou hnědou než o pískově hnědou. Je nádherný a rozhodně je to skvělý neutrální odstín do ohybu oka.


Děkuji firmě Chris Cosmetics za poskytnutí skvělých produktů k recenzi.



12 komentářů:

  1. Parádní odstíny sis vybrala, souhlasím, že ty stíny jsou naprosto úžasné, za ty ceny, jak metalické, tak i ty wet dry, taky je mám hrozně ráda. A ty tvářenky, no jak píšeš, ta pigmentace je trošku mega, ale tak lepší, než vůbec, jen to chce mít fakt lehkou tu ruku:))

    OdpovědětVymazat
  2. Odstíny sis vybrala skvěle! :) Tuto značku jsem ještě moc nezkoušela, ale ráda bych třeba i paletku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Cute colours! Kisses.
    http://solaanteelespejo.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý výběr ♥ Ale u E-style se nedá stoupnout vedle.. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Lícenka má nádhernú farbu!:) Tiež ma zaujala aj paletka s tieňmi:)

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Sada na obočí vypadá super! :)

    OdpovědětVymazat
  7. The Colors are beautiful! Especially the Blush looks amazing!

    Happy Weekend Martina, kisses

    OdpovědětVymazat
  8. Thank you for sharing this lovely brand!! The colours look sublime, and perfect for fair skinned ladies like us! Baci, Valeria - Coco et La vie en rose FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
  9. Na E Style slyším celkem chválu! Musím si už konečně něco pořídit!

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to jsi mě fakt nažhavila na tu paletku, obecně na stíny od E-style, musím něco vyzkoušet, zatím jsem neměla tu čest :( pigmentace vypadá božsky, ráda bych taky zkusila si sestavit tu svoji vlastní paletku... :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!