středa 30. listopadu 2016

Redken Hair Styling Products

Do rukou se mi dostaly dva prima přípravky na vlasy od značky Redken, o kterých vám dnes chci napsat. Prvním z nich je  Redken FashionWaves 07 stylingový sprej s mořskou vodou, který mi pomohl vytvořit plážový vzhled. S pomocí tohoto přípravku jsem jednoduše mé přirozené vlny přetvořila do ležérního stylu a dodala jsem jim nenucený, bezstarostný look a i objem. Sprej má příjemnou lehkou květinovou vůni a naprosto dokonalý rozstřikovač, který jen tak lehce po zmáčknutí tvoří mlhu a vlasy jen tak akorát navlhčí.

Jak dosáhnout ležérního vzhledu ála plážové vlny?

Nejlépe si rozdělte vlasy do čtyř pramenů, dva na bocích vepředu a dva vzadu. Po té každý pramen navlhčete přípravkem FashionWaves07 a zakruťte a u hlavy zasponkujte. (foto 2) Nechte pořádně uschnout a potom jednotlivé prameny rozdělte a nechte jen tak splývat kolem vaší tváře. (foto 1 a 3)

Nebo jen přípravek nastříkejte na vlhké vlasy po umytí, které pomačkáte a necháte volně uschnout, případně fénem nastavený na menší výkon postupně zakroucené prameny vyfoukáte.

Přípravek jsem zkoušela i s molitanovými natáčkami, ale to nebylo úplně ono. (foto 4 a 5)

-------------
Druhým přípravkem je extra silný lak na vlasy Redken Forceful 23, který krásně voní a vlasy dobře zafixuje, ale vůbec nelepí a nezatěžuje je. Líbí se mi, že vlasům dodá lesk. Navíc obsahuje anti-frizz polymery nebo-li chrání účes proti vlhkosti, což se právě v těchto listopadových dnech hodí. Výrobek jsem si vybrala z toho důvodu, že jsem hledala lak, který by vydržel i v tomto, co se týče počasí, nepříznivém období.

Stylingový sprej s mořskou vodou koupíte za 277,-kč a lak na vlasy (400ml) za 257,-kč, za nejnižší cenu na trhu, v e-shopu Art of Beauty, odkud je mám i já a tímto chci poděkovat za poskytnutí výrobků k recenzi.


I recently got these two good hair products by Revlon which I would like to tell you about today. First one is Redken FashionWaves 07 styling product with sea water which helps to create beach look. I simply applied this product on my naturally lightly wavy hair and created more relaxed and more voluminous hairstyle. This product smells like flowers but very gently and it has a perfect pump which creates mist and gives hair a light moisture feel.

How to achieve this relaxed beach waves look?

First of all, separate your hair into four sections, two at sides and two at the back. Afterwards spray each section with FashionWaves07 and twist it around and pin it (photo 2) Let it dry and then separate each hairlock and just let them fall loosely around your face (photo 1 and 3)


Or spray your damp hair after washing and just squeeze them and let it dry, or you can use the blow dryer set to the lowest level and gradually blow all the twisted hair locks.

I tried it on my foam curls but it did not work as well. (photo 4 and 5)

The second product is extra strong hairspray Redken Forceful 23, which smells divine and really holds the hairstyle but it is not sticky or heavy feel. I like how it adds shine. Also, it contains anti-frizz polymers to protect the hairstyle against moisture which is very usefull in November weather. I chose the product for this reason, so it would protect my hairstyle in these current unfriendly weather conditions. 

You can buy FashionWaves07 for CZK277,- and the Foreceful23 (400ml) for the lowest price on the Czech market, CZK257,- at Art of Beauty which provided me these products for review. Thank you. 





2 komentáře:

  1. Marti, máš opravdu nááádherné, zdravé a krásně dlouhé vlasy. Úplně ti je závidím - v doobrém slova smyslu samozřejmě :) Hrozně se mi líbí i ta tvoje barva. Jsi kočka!

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!