středa 9. listopadu 2016

New Revlon Ultra HD Liquid Matte Lispstick

Na blogování se mi nejvíc líbí, že se setkávám s novými lidmi. Již jsem setkala s některými z vás a vždy to bylo setkání milé a přínosné. Jsem velmi potěšena, že mne zastoupení Revlonu pozvalo na představení nových tekutých rtěnek. Konečně mne někdo někam pozval a já jsem mohla přijít! Tentokrát jsem se seznámila s Martinou Fraňkovou, známou na IG a z jejího blogu Teta z Prahy. Martinu obdivuji za její rozsáhlý přehled o kosmetice a zejména za to, jak o ní umí skvěle erudovaně psát. Já se dnes opět pokusím, ano pouze pokusím, protože psaní recenzí je pro mne vždy velká výzva.

Revlon představuje na českém trhu nové ultra HD matující tekuté rtěnky v sedmi dokonalých odstínech, ze kterých si opravdu vybere každý. Tyto odstíny jsou vážně žhavé, dostatečně pigmentované. Rtěnky mají vůni  našlehaného vanilkového krému a manga, chuťově neutrální. Já bych řekla, že i konzistence je taková krásně našlehaná krémová, i když oficiální popis říká, že jde o HD technologii s gelovou konzistencí, 100% bez obsahu vosků. Kryje v jedné vrstvě  a zanechává rty sametově hebké. V žádném případě nevysušuje, úplně nezaschne, což je velice příjemné a mírně hydratuje. Obal je povedený, moderní a příjemný do ruky, ostatně vidíte jej na fotkách. S aplikátorem jsem spokojená, protože s ním precizně vykreslím rty. Líbí se mi, že nemusím použít konturovací tužku a ani rty stínovat, abych dosáhla efektu plnějších, větších rtů (zejména u odstínu Devotion). To se mi na této rtěnce líbí úplně nejvíc: namaluji a jdu. Výdrž je velmi dobrá, ztrácí se postupně. Vydržela mi bez problémů pět hodin, pak už ji znovu aplikuji, aby barva byla výraznější a rty dokonalejší.

Odstíny: všechny HD: Addiction, Devotion, Passion, Obsession, Seduction, Love, Flirtation

Odstín Flirtation je krásná korálová barva, kterou si dovedu představit, že si nalíčím, když budu chtít s někým flirtovat (opravdu jen to!). Já se jím tedy líčím i jen tak pro radost a hezky ladí s jemným denním líčením. Možná mi sluší nejvíc. Co myslíte? 


Mne očaroval Devotion (oddaně a věrně ji zbožňuji ;-) a je to barva rozhodně na den i na večer. Opravdu taková univerzální.


Červený odstín by se mohl jmenovat i fire, ale Love mu sedí skvěle. Podle mne je ideální na večer při svíčkách, protože určitě pomůže zažehnout nejeden plamen lásky.

Rozhodně vám tyto rtěnky doporučuji! Musíte vlastnit alespoň jednu!

What I love about blogging the most is meeting other people. I already met a few of you. It was always a very nice meeting. I'm pleased that Czech team of Revlon invited me to a presentation of new New Revlon Ultra HD Liquid Matte Lispsticks. I was finally invited and could go! This time I met my favourite blogger Martina Frankova, from blog Teta z Prahy. I admire her for her vast cosmetics knowledge and the ability to write catchy reviews. For me writing a review is alwas a big challenge. So I will try to do so in this article. 

Revlon introduces in the Czech Republic New Revlon Ultra HD Liquid Matte Lispsticks in seven perfect shades that are for everybody. These shades are hot, well pigmented. They smell divine like vanilla cream and mango. The texture is like cream; it is a HD technology gel without any wax. It covers in one coat and the lips are like velvet. It doesn't dry out lips which is very pleasant but it hydrates them a bit. The packing is well made, modern, interesting as you can see in the pictures. I like that I don't have to use lipliner or other lighter shade to create an illusion of fuller lips. This is what I like about this lipstick: just apply and go with fuller looking lips. It lasted five hours on my lips and the I reapply to keep the color vibrant for perfect look. 

Shades: all HD : Addiction, Devotion, Passion, Obsession, Seduction, Love, Flirtation

I am devoted to Devotion shade - my favourite.

The shade Flirtation is a beautiful coral color that I can image wearing when I want to flirt (just that!). However, I just wear everyday you never know...I hope my hubby doesn't read this! (luckily I don't have Seduction shade)

The red shade could be called fire but Love suits it great. In my opinion it is gorgeous for night out by candle lights because it will sure flame up some love. 






Aplikátor je skvělý pomocník při aplikaci, dokonale vykreslí rty.


9 komentářů:

  1. Ten co mas jako první takový ruzový je stejne nejlepsí :) Ten cervený se mi až tak na rtech nelíbí, ale tobě jako vždy sluší vše! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkuji, Marti :). A sluší ti všechny tři!

    OdpovědětVymazat
  3. Jej, tak tie Ti sedia, farby sú ozaj krásne. Od Revlonu mám zatiaľ iba jeden rúž a musím povedať, že som s ním celkom spokojná. :-)

    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  4. Me encantan los tres tonos de Rosa, tomo nota!!!!
    Gracias

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!