pátek 29. července 2016

DIY Asymmetric Dress

Představují další šaty, které jse si šila na dovolenou, ale které mohu nosit běžně i u nás, když je hezké počasí. Tyto asymetrické šaty jsou z viskozového úpletu a jsou opět ideální do velmi teplého počasí. Látku jsem koupila u LadyW, kde mívají opravdu nádherné materiály. Boty jsem musela nosit nízké, protože jsem si v restauraci, kde letos poprvé místní rodiny s batolaty a miminy dělaly poměrně nepořádek, netroufla chodit na podpatcích a způsobit si úraz. Navíc letos poprvé byla úroveň hostů někde jinde a v minulosti vhodné outfity mezi "kapsáčema" a jinými zvláštními druhy oděvů působily poněkud slavnostně. Nicméně já jsem na to nedala a snažila si užít dovolenou i po té módní stránce a pro vás, mé milé čtenáře, nafotit mnou šité šaty.

I introduce you a dress that I made for vacation, however, which I can wear in the Czech Republic as well when the weather is nice. The asymmetric dress is made of viscose jersey and ideal in the hot weather. I bought the fabric at LadyW where they offer really nice fabrics. I had to wear low-heel shoes not to cause myself an injury in a restaurant where the local families with little children made mess. It was this year for the first time when the class was different and my suitable outfits in the past look somehow too fancy among various shorts and strange outfits. In spite of that, I did not care and tried to enjoy my vacation from fashionable point of view as well and take photos of my DIY dresses for you, my dear followers.




23 komentářů:

  1. látka je přeplácaná

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný střih šatů - krásně vymodelovaný asymetrický střih, šaty se ti povedly (koukám i na přesně začištěný spodní okraj šatů :-), jsi hodně šikovná. Moc ti to sluší...ty bys vynikla i v pytli od brambor :-) J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tedy v pytli určitě ne.....:-) Nepřehánějte proboha....

      Vymazat
    2. Tak ja to nekdy zkusim :-) Jen netusim, kde takovy pytel sehnat. Mozna v zahradnictvi? Tohle mi prijde jako prima vyzva a recese zaroven.

      Vymazat
  3. Beautiful Martina! I love the gorgeous Dress, also the Photos are great! What a fantastic Location :)

    kisses <3

    OdpovědětVymazat
  4. Asymetrický střih šatů je sexy! :) A pardon, ale tobě je vážně 40? Spíše tak 20, ne? :D

    OdpovědětVymazat
  5. Dobrý den....Martino šaty umíte lepší.Jinak komentář rodin s dětmi na dovolené, jejich nepořádku,oblečení,úrovně atd.......to byste si mohla možná odpustit.Opět- nadhled.
    Hezký den:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz nic nenapisi, tak kritika, ze nic nepisi. Kdyz napisi, tak je to nevhodne, ale tahle informace je podle mne dulezita. Vypovida o stavu v letoviscich v Turecku. Uz to neni ta ocekavana uroven a skvely servis. Je to pryc. Uz se tam proste jezdit neda. Uz to neni petihvezdickovy servis. Ten je luxusni treba v Chateau Mcely, kde jsem byla o vikendu. Budeme jezdit na dovolenou v CR. Tady je prece krasne. Bohuzel nemame more...

      Vymazat
    2. Dobrý den, bylo to asi spíš myšleno tak, že na dovolenou do Turecau do pětihvězdičkového hotelu začaly jezdit i rodiny, které zřejmě nejsou moc bohaté, ale ty penize, které našetří a uzratí za dovolenou, si chtějí užií celá rodina, jako i ostatní hosté. A myslím, že dovolená je o zážitcích ne o tom co má kdo na sobě. To je dost povrchní pohled :-( a pozor i v Čechách najdete drahé hotely, ve kterých se lidé pohybují v kapsáčích!

      Vymazat
    3. Je mi líto, že jsem se ihned nevyjádřila přesně. Jezdíme na rodinnou dovolenou a jde nám hlavně o zážitky, ale zároveň se snažíme projevit respekt k lidem, kteří v restauraci pracují a nosí bílé nažehlené košile a tmavé kalhoty, a dodržovat pravidla, která zde jsou předepsána jako je například nošení dlouhých kalhot k večeři. Dále se mi nelíbí, že lidé plýtvají jídlem a nechají děti pohazovat jídlo po podlaze, které si navíc při tom hrají na hlučném tabletu. Ano, toto mi vadí a nemyslím si, že jsem povrchní. Chci si v klidu se svou rodinou užít večeři a dovolenou, na kterou také pracujeme a šetříme.

      Jen bych velice ráda, kdyby i ostatní hosté, ať již jsou místní nebo zaplatili méně, dodržovali pravidla. Nechovali se jako hulváti a nevychovanci. Vím, že celá Evropa jde do háje a je borec ten, kdo je arogantní, dravý a bezohledný. Vím, že už se téměř všude vytratila noblesa a slušné chování...prosím nepište mi, že jsem povrchní, když se chci hezky obléknout. Já to vidím pouze tak, že nechci být nevychovaná a jít na večeři v mokrých plavkách a hábitu.

      Případně (vy nebo jiný anonym) mi nepište o tom, že lidé nemají peníze na slušné oblečení a chtějí si užít zážitky. Ne, lidé na to prostě kašlou a ignorují pravidla slušnosti, která se týkají i oblékání.

      Vymazat
    4. Martino, moje slova! Bohužel, velké množství Čechů nemá naprosto žádný respekt k nějaké oděvní kultuře v souvislosti s tím, co je kam vhodné a co ne. A když se nad tím dovolí někdo pozastavit, tak se na něj přesně tito lidé "vrhnou". Potrefené husy...

      Vymazat
  6. Lovely dress!!! Very sexy and chic!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat
  7. Látka se tedy povedla a šaty také. Velmi ti sluší.
    Jsi fakt neuvěřitelná, co zvládneš ušít. :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!