středa 27. července 2016

Boho Look /1st of 3 "Cottage Style Outfits"

Tuto tuniku/šaty/halenu jsem si zkoušela na jaře v Lindexu v mé velikost M a byla obrovská, potom ve slevách jsem zkusila XS a už mi seděla lépe. Za tu slevněnou cenu jsem ji musela mít. I tak tento střih opticky přidává nějaké to kilo, ale na druhou stranu leccos zakryje. Sienna Miller v jarní kampani na fotografiích nosila tento kousek jako šaty, ale je možné jej nosit různě a to se mi na něm moc líbí. Tyto outfitové fotografie jsou první z mé prázdninové série "oblečení na chatu." Doufám, že se vám líbí.

This tunic/dress/top I tried on in Lindex this spring in my M size but it was huge. Then later it was on sale and I tried side XS and it fit! So I had to buy it. This design adds a few kilos but also covers some. Sinne Miller wore this piece in the Lindex photos as a dress but you can wear it various ways and that I like a lot. These outfit photos are from my summer "cottage outfits" series. I hope you like them. 



13 komentářů:

  1. Krásné Marti.. moc Ti to sluší:::-)

    OdpovědětVymazat
  2. Biela je na leto úplne dokonalá! A tá tunika je neskutočne vydarený kúsok, či ju nosíš ako šaty alebo ako top. Krásna si v oboch prípadoch! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera Marti, bílá spolu s džínovinou je prostě klasika, kterou miluju :) a s barvou tvých vlasů to dělá ještě navíc úžasný kontrast:) Mary Magdalene

    OdpovědětVymazat
  4. Krasna kombinace, Marti. Tunika ti moc slusi . :)

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. It is something between a dress and tunic due to its length ;-)

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!