středa 22. června 2016

Ready for Summer

Jak se chystáte na dovolené a prázdniny, co se týká věcí na sebe? Vůbec nebo přece jen sháníte nové plavky, boty nebo oblečení? Pokud máte zájem na následujících řádcích se dozvíte, jak blázním před prázdninama já. Začnu novými velkými náušnicemi, které podle mne k létu a dovolené u moře patří (1. a 2. foto)

Ušila jsem si pár nových šatů, halenek a dalších kousků, abych měla něco nového, některé jen trendy na tuto sezonu, a vlastně, abych měla i co nového fotit. Největší radost mám z tzv. infinity dress nebo-li šatů, které se dají nosit na mnoho způsobů. Záleží jen na fantazii, jak je zrovna uvážu. (3. foto) Myslím, že mi khaki barva sluší a asi je budu nosit, i když tuto barvu manžel vážně rád nemá a vlastně dost barev, které jsou z "mé" barevnice. Šaty jsem šila pouze na zkoušku, protože látka vyšla zase na pár korun. Chtěla jsem si nejprve ověřit, jestli se povedou a budu je nosit, než investuji více peněz do té správné látky.

Pořídila jsem si i nějaké ty boty. Jedny jsem dokonce přebarvila, aby mi ladily s více kousky oblečení. (4.,5.,6. a 7. foto) Všechny tenisky jsem zkontrolovala a některé vyprala v pračce. Naštěstí to Chucks (conversky) přežily a jsou jako nové a to je mám už deset let. (8.,9. foto) Jíné tenisky jsem třeba znovu na patě "vypolstrovala," aby mne netlačily.  Už jsem vážně potřebovala nějakou prima crossbody kabelku (10. foto) a tahle jasně červená byla jasná volba.


How are you getting ready for vacation as far as clothes, shoes and accessories go? Not at all or you looking for a new swimsuit, shoes or clothes? If you are interested you can read about my crazy preparations for my vacation. First, I had to have big earrings that, in my opinion, are perfect for vacation by the sea (photo 1 & 2).

I made a few dresses, tops and some other DIY stuff to have something new, something just trendy and actually to have something for taking photos of. I enjoy the most my DIY infinity dress that can be tied in so many ways (photo 3). I think that khaki color suits me. I will wear that dress in spite of the fact that my hubby doesn't like that color, actually he doesn't like more colors from my warm autumn color palette. I just wanted to try to make this dress to see if it works for me before I spend more money for the right fabric. 

I also had to buy new shoes. I even painted one pair to change the color that would match more pieces (photo 4, 5, 6& 7). I checked all my sneakers and I put some of them in the washer. I was lucky that my Chucks survived and are like brand new after ten years (photo 8 & 9). I really needed new crossbody bag and this one was the right choice (photo 10).




 
původní barva/ original color






13 komentářů:

  1. What a wonderful idea to colour shoes in another colour fits more to the clothes. Maybe I will try if I will not find the right colour some day.
    Greetings Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, great Selection of Shoes! Amazing Haul <3

    lovely Greetings

    OdpovědětVymazat
  3. Los Zapatos con flecos y el vestido son una maravilla!!!
    Kisses

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne kousky a ty boty se opravdu povedly.
    Uz se tesim na outfity. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Love the fringe! Great pieces!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné, Infinity dress mě naprosto nadchly. Jakou látku jsi použila? Polyesterový úplet?

    OdpovědětVymazat
  7. Pište častěji! Ale outfitové posty, ne tyhle výkřiky :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Great selection!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!