pondělí 18. dubna 2016

Warm Tones DIY Jersey Dress

Tentokrát jsem při výběru látky volila odstíny z mé palety dle barevné typologie. Vím, že různě probíhají diskuse o tom, že nosím barvy, které neladí s mým barevným typem. Já to velmi ráda porušuji, protože elegantní vzhled dosáhnout v hnědé nebo zelené je přece jen obtížnější. Navíc se chci líbit mému muži, který tyto barvy opravdu rád nemá.
No myslím, že ani tentokrát se to úplně s hnědými tóny nezdařilo. Více ladící kabelku jsem doma neobjevila; Longchamp na předposlední fotce mi přišla k šatům příliš velká. V šatech vypadám poněkud starší než obvykle, přestože by úzké proužky měly omlazovat a jsou to "mé" barvy ladící s mým barevným typem a střih by měl lichotit mé postavě.  Jak se vám šaty na mně líbí? Kde jsem udělala chybu?

I introduce you my new DIY dress. In spite of the fact that it is in my color palette I don't feel that great in it. It seems to add a few years, although I followed all the rules how to look younger - my warm colors, stripes and length and shape of the dress. What do you think about this dress? How do you like it?


K prostředí restaurace jsem ale docela ladila :-) / I was in harmony with the restaurant interior

DIY Coat/mnou šitý kabát




33 komentářů:

  1. Nice look, so pretty!!!

    have a nice day
    www.lessismoreblog.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já nevím...kabelka se mi nelíbí...těžko říci. Nemládneme nikdo.Časem stejně člověk s věkem ubírá na odvážnosti outfitů, alespoň by to tak mělo být.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim. To nemladnene, ale proc se delat starsimi? Zalezi, jak kdo odvaznost vnima. Mne prijde odvazne az troufale jit do divadla v dzinach nebo po meste ve fleecove mikine.

      Vymazat
    2. O tom jsem nemluvila, o nevhodném oblečení při různých příležitostech. To není odvaha, to je nevychovanost.

      Vymazat
  3. Dobrý den Martino,
    takto jsem kombinovala barvy (jsem také teplý podzim), když jsem to s nimi neuměla. Outfit působí na Vás příliš tlumeně, Vy potřebujete "živější barvy" alespoň v akcentu. Myslím, že by to vylepšil náhrdelník nebo výrazné náušnice, Vy si se svou postavou můžete dovolit i pásek - červeno-oranžová, teplá jahodová červená, pomerančově oranžová, "živá" zelená ... záleží, co máte ráda. I já jsem si koupila černo-bílé šaty, i když svou barevnost celkem dost ctím (ale snažím se je "vylepšovat"), Vy jste přirozeně klasická kráska a nevhodné barvy Vám neubližují tak moc jako mě!: https://www.instagram.com/p/BD_HvccHiH7/?taken-by=jaroslavaneumanova
    Pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc! Ja mam ty cervene odstiny stejne nejradeji, zive vyrazne barvy to je moje.

      Vymazat
    2. Ten odkaz asi zřejmě nefunguje, jestli se chcete podívat jak to dělám já, tak zde : https://www.instagram.com/jaroslavaneumanova/

      Vymazat
    3. Už IG účet sleduji. Děkuji!

      Vymazat
  4. Wow very elegant and chic!!!!
    Have a good week!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat
  5. Lodičky jsou užasné! Stejně i kabelka, všimla jsem si že poslední dobou je tato barva skoro všude, přijde mi zajímavá, určitě si něco v tý barvě pořídím. Jinak na mém blogu probíjá giveaway pokud by jses chtěla zapojit :)

    www.terripeterk.com

    OdpovědětVymazat
  6. Kombinaciu pasikov a asymetrie mam velmi rada, takze pre mna su saty velmi inspirativne Martina (rovnako ako Vasa sikovnost pri zhotovovani oblecenia). Pokial ide o farbu, saty su pre Vas prilis tlmene, predpokladam ze preto sa v nich necitite uplne idealne. Jesennych typov je viac a kazdy potrebuje trochu inu cistotu, tmavost a kontrast farieb. Niekomu viac pristanu neutralne farby, zatial co iny typ viac ziari v zivsich odtienoch a zalezi i na rozdiele v tmavosti pouzitych farieb. Odporucam nosit k satam vyraznejsi, zivsi ruz teplej farby, alebo farebnu kabelku. Pekny den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc za skvely komentar! S kabelkou uplne tapu. Mela jsem nachystanou i zlatou, protoze tam jsou i zlate prouzky. Vazne nevim jakou zvolit. Kazdopadne saty za stovku se vyplatily, i kdyz jsou tlumene a uplne ne to ono.

      Vymazat
  7. So stylish in your striped dress girl!!!!
    Kisses, Paola.

    Expressyourself

    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  8. Bardzo stylowo i elegancko. Płaszcz też bardzo mi się podoba.
    Pozdrawiam wiosennie.

    OdpovědětVymazat
  9. Šaty jsou moc pěkné a určitě ti dělají štíhlou postavu. Barevně bych doplnila výraznější boty, kabelku a moc by se mi u toho líbila tyrkysová. Viděla jsem u tebe na fotkách, že máš hodně doplňků v této barvě. Určitě si můžeš dovolit i takto barevný pásek. A nebo se nebát sáhnout po jiné výrazné barvě jako doplněk klidně i do jiné palety barev než je ta tvoje, třeba zimní má také hodně výrazné barvy.

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den, za mě je outfit perfektní, dokonalý. To že jsou barvy tlumené vůbec nevadí, ba naopak. Podle mě perfektně sedí na tělo a protože je Vaše postava atraktivní, dodává satum atraktivity dostatek.
    Délka šatů je ideální pro každý věk, to je trefné také přesně.
    Ideální jsou i lodičky. Na atraktivitě jim dodá poplatek, který je přesně takový, jak má být. Dá se ještě ustát, ale zároveň prodlužuje postavu, tvaruje a prodlužuje nohy. To vše dohromady je už dost atraktivní! K tomu všemu Vaše vlasy, líčení, výraz, brýle... Zase velmi atraktivní.
    Kdyby se to vše dohromady mělo nějak více vylepšovat a zdůrazňovat jinými barvami, či dokonce šperky, bylo by to za mě rázem kycovaté, předplacené a všechno by se tím pokazilo.
    Možná se v tom necítíte, ale těmi ''tlumenymi'' barvami vyzdvihnete svoje přednosti, oslovite zase jinou část 'publika' a myslím si že to je potřebná změna a oddech od neustálého tlaku na barvičky. Přitom to ale není černá ani šedá... Perfektní.
    Jsem nadšený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jste mne moc potesil. Vidite to z jineho pohledu a to je fajn. Moc dekuji!

      Vymazat
  11. Amazing! Great Outfit, especially the Coat looks beautiful :)
    kisses

    OdpovědětVymazat
  12. Souhlasím s Alešem T. Nic bych na outfitu neměnila, protože svými proužky je dostatečně výrazný. Až si toto oblečení vezmeš na podzim, uvidíš, že se v něm budeš cítit lépe. Na jaře jsme všichni nastavení na jiné barvy. Takže za mě-perfektní podzimní model.

    OdpovědětVymazat
  13. Mne sa outfit veľmi páči. Je podľa mňa taký jemný a ženský :) pristane vám to ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  14. Dokonaly outfit, nejvice se mi libi prave kabatek, ten je vazne super! A hlavne originalni! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  15. Clovek by mel nosit to, v cem se citi dobre.Kazdopadne saty jsou pekne a spolu s lodickami vypadaji velmi dobre
    Bryle ti paradne sedi a slusi ti.:)

    OdpovědětVymazat
  16. estas preciosa me encanta como te queda, tus zapatos me gustan mucho

    OdpovědětVymazat
  17. I think the dress looks sensational on you!! Those colors are perfect with your gorgeous hair color!! It fits and flows so beautifully on your lovely figure!! You look gorgeous!! :) Another wonderful creation by you!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!