pátek 15. dubna 2016

DIY Neoprene Skirt and Top

Včera jsem si ušila sukni a korzetový top opět z neoprenu a hned večer jsem v outfitu vyrazila do naší oblíbené restaurace SaSaZu. Neopren je skvělý materiál, dobře se s ním pracuje, je měkký, prodyšný a velice příjemný na nošení. Když se pomačká, tak se za chvíli zase vrátí do původního tvaru. Vřele doporučuji si něco z tohoto moderního materiálu pořídit. Jedinou nevýhodou je jeho vrstvení. Trochu přidává v pase, protože je tam několik vrstev (pásek od sukně a dolní lem topu). Kdyby to byly šaty, tak by v pase nebyl žádný velký objem. Ovšem dva kousky se dají přece jen lépe kombinovat. Oblečení vyšlo asi na 400,- (299,- látka a 100,- zip). Kožené rukavičky, které jsem si samozřejmě na jídlo sundala, jen tak náhodou ladí se zipem a zip zase s kabelkou :-)

Co vy a neopren? Už jsem vás přesvědčila?

Yesterday, I made this neoprene skirt and top which I had to wear in the evening to our favourite restaurant SaSaZu. Neoprene is a great fabric, easy to work with, soft and so comfy to wear. I recommend to buy/try/wear at least one piece. The only vice is layering, it is too bulky at the waist but that is what you get when you want to have two individual versatile pieces and not just one dress. The leather gloves, which I took off for meal, match the zipper and the zipper matches the clutch :-) MATCHY MATCHY

Do you like neoprene? Do you own a piece?  



Jako vždy se sochou


Krásný víkend přeji! Já jdu šít šaty.

Have a lovely weekend! I'm going to make another dress.

42 komentářů:

  1. Nádhera! Ta první fotka nemá chybu.
    Dala bys prosím odkaz na látku? Sukně dole je nezačištěná?
    Jsou to úžasné kousky, super detaily i ladění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát! No manžel, když mne fotí, tak vždycky má raději, když se koukám do objektivu a já si musím prosadit, že se koukám jinam :-)
      Italské látky Delsyn v pasáži Černá růže.
      Nezačištěná, i když se to velice dobře šije i v ruce. Je lepší to nezačišťovat, aby to tak hezky trčelo a hlavně byla vidět ta vzorem potištěná strana.

      Vymazat
  2. How adorable! Amazing Skirt, great Work Martina!
    The Photos are beautiful, i love your Hair :)

    Happy Weekend, kisses

    OdpovědětVymazat
  3. You've caught like neoprene? The set is beautiful, and the outfit with leather jacket and orange accents, is cute. I really like the whole design seems a modern and sophisticated LBD. The asymmetrical finish the final part, and the wonderful neckline are lovely. For me it is a great proposal, the work of a great artist, my dear friend Martina.

    OdpovědětVymazat
  4. Martine the color black and orange go perfect with your skin and hair tone! kisses
    http://cocojeans.blogspot.pt/2016/04/leopard-tones.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you! I had make the black outfit a little warmer to match my color type.

      Vymazat
  5. Hi! I love the heels, the dress and the gag and I think the jacket you should change and choose the elegant light coat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you! Also thanks for the tip. I was rushing so grabbed the first that came to my mind. I finished the diy project and wore that day!

      Vymazat
  6. WOW!! Such a beautiful dress!! You are so talented!! Another top notch creation!! You look gorgeous!!! Have a fantastic weekend most beautiful one!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jůů, tak teda to ti sluší hodně :-)i ten bůžek určitě blednul závistí! Kabaleka a boty...áach, ale vede ten zip! Krásné. J.

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadate ohromne! Uplne jste mi vyrazila dech! Libi se mi vse. Sukne je uzasna. Top take. Zena Vamp. Rukavicky tomu dodavaji smrnc. Smekam a zavidim :-) Vendula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc! To je tak od vas laskave, Vendulo! Klidne beru tykani :-)

      Vymazat
    2. Dekuji a vazim si toho :-) V.

      Vymazat
  9. You look beautiful! This beautiful asymmetrical skirt looks so interesting and original! Chic hair you :) And I like the accent of bright accessories.

    xoxo, Nastya Deutsch

    NEW POST ON MY BLOG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much for your kind words coming from heart ;-)

      Vymazat
  10. No teda nádhera, a ten zip mě teda dostal, vůbec jsem netušila, že se takový ozdobný zip dá sehnat. Můžu opět poprosit kde jsi ho koupila? Díky Evka

    OdpovědětVymazat
  11. tie šaty poznám :o tie sú brutálne!! oranžové topánky a kabelka sa mi páčia tiež :))

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji! Jak jsi myslela, ze je znas? Jsem si sila sukni a pak top. Prosim dej mi odkaz na podobne saty, protoze tohle byl ciste muj napad. Moc dik!

      Vymazat
  12. Pekne jsi zkombinovala cernou a oranzovou! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  13. Ten střih sukně je super! Skvělý nápad!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky, kratkou sukni uz bych pry nemela nosit a midi mi neslusi, tak je to takovy kompromis. Budu nosit sortky ;-) a overaly

      Vymazat
  14. Woooow to je super! Úplne dokonalé! A tie lodičky k tomu ... TOP

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den,možná by absence diblíkovských pohledů vaší image pomohla.Jinak šaty zajímavé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi si tu hlavu zacnu na fotkach sekat nebo jen nosit bryle, protoze kdyz se neusmivam, tak mne manzel nechce fotit a rika, ze se tvarim nastvane a nebo proc se nedivam do objektivu. Jinak ja se tak "blbe" proste usmivam. Diky za radu. Prosim poslete mi vase fotky, jak se mam tvarit, abych to zlepsila. Myslim, ze uz jste vy nebo nekdo jiny o mem vecnem usmevu psal v nejake diskusi na nejakem foru. Nejsem profi modelka a neustale se ucim. Ja na svem usmevu nic diblikovskeho nevidim a lide mne vnimaji bezne asi i jako vaznou...to zas by bylo kritiky, ze se ani neusmeju a porad stejne pozy... Neni to tak jednoduche. Na IG se pro zmenu me usmevy libi. Tak jsem z toho tak nejak zmatena. Asi ma proste kazdy jiny nazor a vnimani. Ja ty, kteri se mi nelibi, nesleduji. Muj cas je drahy.

      Vymazat
    2. Ale ale....:-)reakce jako vždy přemrštěná.

      Vymazat
    3. To zas ne, jen ať se to tu rozproudí :-) Co je na tom přemrštěné? Vždyť je to pravda. Určitě se zapojujete i jinde na jiných stránkách do diskusí a tam to tak chodí. Chtěla jsem to jen vysvětlit.

      Vymazat
    4. Jinak děkuji za pochvalu, že šaty jsou zajímavé. Bohužel z toho je zřejmé, že jste text vynechal, protože tam je napsáno, že je to sukně a vršek, což nevadí. Já také nečtu to, co mne nezajímá.

      Vymazat
  16. Ach jo. Text vynechal??????? Vaše reakce mě vždy spolehlivě rozesmějí.Přitom mé komentáře jsou upřímné a neurážlivé.Chodím na vaše stránky ráda....někdy je to pěkné.Ale běda když nejde vaším směrem superlativ.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že jsem vás alespoň pobavila. Těší mne, že sem chodíte ráda, tak to asi nejste vy ten protivný anonym. Superlativy mne samozřejmě těší. Upřímně, nerada čtu něco negativního na svou osobu a já označení "diblíkovské" považuji za negativní. Nebo to tak není? Mně prostě mé pohledy přijdou upřímné a od srdce. To je asi chyba. Musím se nad sebou zamyslet.

      Nebo si jen prostě nerozumíme a váš text neumím správně interpretovat. Vy to myslíte upřímně a napíšete to tak, že to na mne to působí útočně. Mé úsměvy jsou upřímné a působí diblíkovsky.

      Jinak k nepřečtenému textu: vážně to nejsou šaty

      Vymazat
  17. Mam kilka sukienek z takiego materiału i masz rację, są bardzo praktyczne.
    Twoja propozycja jest piękna. Jesteś zgrabną, śliczną kobietą.
    Pozdrawiam serdecznie.

    OdpovědětVymazat
  18. I think this may be my most favrouite outfit of yours to date. Stunning, you look so so pretty!
    Rxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you so much, Rachel! I appreciate your visit at my blog very much.

      Vymazat
  19. like always
    elegant and beautiful pic
    too perfect like al woman dream

    OdpovědětVymazat
  20. Hi, I've come across your pictures through Josep - Maria. I also runa a blog and in your free time I'd love to invite you to visit me at : www.iameverywoman.eu . I love your dress and like yourself I also make a lot of my otfits :D . Great stylization and beautiful pictures. Regards Margot

    OdpovědětVymazat
  21. Wow.. nejvíc nejkrásnější outfit!!! :) Jste strašně šikovná!!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!