neděle 14. února 2016

Happy Valentine's Day

Všem vám přeji krásného Valentýna! Ať již tento novodobý svátek slavíte nebo ne. My s manželem slavíme právě dnes 21. výročí, a proto jsme v pátek zašli do restaurace. Bylo to neplánované a naše oblíbené SaSaZu bylo samozřejmě plné, a tak nám nezbývalo než vyzkoušet něco jiného, kde bylo ještě volno. Zvolili jsme restauraci Svatá Klára v Troji. Krásné prostředí, stříbrné svícny na stole, velmi romantické. Při naší návštěvě bylo uvnitř chladno a stejně chladní byli obsluhující pánové. Jídlo výborné, sklenka sektu však za vysokých 320 Kč. Chtělo by to srdečnější obsluhu, aby host odcházel s pocitem, že za nemalý peníz zažil něco neobyčejného. Takže náš experiment tak trochu nevyšel. Přináším vám pár fotografií z mobilu, protože nebylo možné se vyfotit lépe. Nejkvalitnější fotografie je ta zde v pořadí první po návratu domů (rtěnka Clinique Pop vydržela i mastnější jídlo!), abych vám alespoň ukázala, že můj outfit byl k tématu = záda posetá srdíčky.

Happy Valentine's Day! For this occasion, I chose a velvet jacket with hearts lace at the back, black skirt and pumps which you cannot see because we were not able to take photos at the restaurant we visited. Here are at least some pictures from that evening. The first picture is taken after dinner and as you can see the Clinique Pop lipstick still holds quite well.

 
 


14 komentářů:

  1. nice post, Have a great sunday =)
    xoxo
    http://freaky-like-gnui.blogspot.de/

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit pekný, škoda že ho nevidno celý. A gratulujem k 21. výročiu, krásne číslo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc! K sacku byla jeste cerna uzka sukne a lodicky. Nic extra :-)

      Vymazat
  3. Beautiful black and white Look! i love the first Photo :)

    Happy Valentines Day Martina, lovely Greetings!

    OdpovědětVymazat
  4. Hned po tobě je nejhezčí to jídlo...jehněčí? Škoda, že ta sklenka za tu cenu nebyla velká jako ta flaška na chodbě:-) K výročí vše nejlepší! Hezky napsaná recenze! J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji moc! Jo jehneci a bylo moc dobre, ale zeleninovy spiz byly minipidi kosticky na spejli tak do jednoho zubu. Sotva se daly na to napichnout.

      Vymazat
    2. Takze nevyvazene jidlo: polenta, maso a sousticko zeleniny. Skoda ze i tak draha restaurace ignoruje vyvazenost.

      Vymazat
  5. No tak to jsem zklamana s tou St Clarou. Zrovna jsme se tam chystali jit a ted uz jsme se rozhodli, ze po tve recenzi uz nikdy. Zase Cesi predvedli jaci jsou ubozi. Sileny deny a obsluha ubiha..no jako v Cesku ze?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak. Myslim, ze treba Salabka o par metru dal je lepsi, tam aspon vedi, ze na tom jeste musi pracovat, aby to bylo to "ono" Obecne mi tu chybi ta lehkost a elegance.

      Vymazat
  6. Skoda te restaurace, gratuluji k vyroci. Vypadala si opet skvele.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Beautiful top....love the details on the back!! It's unfortunate I cannot see skirt and pumps. I 'M sure they were fabulous!! You look gorgeous!! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sacko je pekne, slusi ti to.
    Skoda, ze nevysel vyber restaurace, treba priste se zadari lepe. ;)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!