úterý 15. září 2015

Logo /Yes or No?

Tento outfit, tedy bez přiznání košile, tu již byl, ale dnes jsem se chtěla zaměřit na košili s logem. Tato je od Ralph Lauren. Zajímá mne, co si o takových kouscích myslíte vy? Nebo považujete loga za kýčovitá a jen vyjádřením "já si mohu dovolit takový kousek"? Nebo je vnímáte tak, že naznačují určitý styl třeba námořnický, jezdecký atd.? Líbí se vám například klubová saka? Mám na mysli takováta elegantní s vyšitým logem (např. zde). Tyto výšivky já osobně mám ráda, protože určitou věc oživí a "radí," jakým směrem se ubírat při kombinování s dalšími kousky. Děkuji předem za vaše názory.

This outfit, without the logo on the shirt, I already introduced here. However, today I would like to focus on the embroidery. This shirt is by Ralph Lauren. What do you think about company logos on the clothes? Do you consider them a bit gaudy or stating "I can afford it"? Or do you perceive them as certain style setters (i.e. marine, equestrian...)? Do you like club jackets? I mean the elegant ones like this (link). These embroideries on the clothes I enjoy very much because they make the piece of clothing more alive, more interesting. They give a hint how to style them, how to combine them. Please let me know your opinions about this. Thank you!



 

26 komentářů:

  1. Very pretty!! You look absolutely stunning!!

    OdpovědětVymazat
  2. So pretty and classy!

    http://www.simplethingsbyjok.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Loga na oblečení moc nemusím, ale výrobek s logem za tebou na první fotce mám ráda,vychlazený a ke grilovanému masu :-) Jinak ti to sluší a loga nosit umíš!! J.

    OdpovědětVymazat
  4. I have not a very big appreciation for the large logos or shields, but I recognize that manufacturers try to differentiate themselves and make their own style and appearance. I do not mind them, but I prefer the brands that use a smaller, discrete symbology. Your look today is quite trendy and Lady. It makes me think of the English Victorian ladies and big social events. I'll be honest, I prefer the dressmaker Martina, which prepares its wonderful dresses, elegant and feminine. The more informal and sensual Martina. The Martina always.

    OdpovědětVymazat
  5. Wow very elegant!!!! I LOVE your style, dear Martina!!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat
  6. It looks great with the Logo :)
    Wonderful Pics Martina ,you look fab!

    Lots of Hugs <3

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzeras nadherne! A logo ano ked sa vie nosit, ako ho mas na tricku alebo na saku v tomto style je to super, ale ked si niekto spravit z "lôg" prioritu v satniku a v doplnkoch a následne v outfitoch, to uz mi velmi nevonia :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě ta loga nevadí. Spíš je to o tom, kdo je nosí bych řekla. Někdo jde jen po značkách ,aby se vidělo kam patří. To neuznávám. Mě se líbí nenápadnost a odhalení. Vše sjednocené, přirozené a pak pomalu objevovat. Jé, to je od.... jasně, že typická kostka prozradí Burberry na dálku, ale to je pak možná o tom, že to sledujeme až příliž my :-). Mého muže tohle asi nenapadne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to s muži bývá a nejen s nimi. Děkuji velmi pěkně za pěkný komentář.

      Vymazat
  9. A máš vtipné pozadí - ochranná známka :-) k tomu tématu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proto mne tak nějak napadlo nafotit tu košili ještě zvlášť.

      Vymazat
  10. Nejsem fand log, ale v podobe jako mas ty na kosili mi nevadi, stejne jako saka. Nemam rada napisy.
    Ten klobouk je skvely a celkove ti moc slusi! Kocka!

    OdpovědětVymazat
  11. wow you look amazing
    Welcome to my blog♥
    KOKA

    OdpovědětVymazat
  12. je fakt, ze se dizajneri logum posledni dobu vyhybaji, ale v tomto outifte mi to vubec nevadi.

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!