sobota 12. září 2015

Karin Herzog Eye Cream Review

Po čtyřměsíčním testování přicházím s recenzí na oční krém Karin Herzog Switzerland, který mi nabídl distributor této značky. Většinou spolupráce odmítám, ale tato mne lákala velmi, protože mi zrovna došel oční krém a přemýšlela jsem, který si pořídit. No přiznám se rovnou, že kdyby byl u nás lehce dostupný, tak si jej koupím, až mi dojde. Ano, opravdu je tak výborný. Mně vyhovuje, protože není mastný, ale krásně hydratuje. Nevím, zda mohu tvrdit, že vrásky redukuje, ale prostě nejsou tolik vidět, rozjasňuje. Používám ho pravidelně večer i ráno a někdy i během dne, i když jsem nalíčená. Mohu ho naťupat i přes korektor a vše je OK. Krém obsahuje 0,5% kyslíku, vitamin A, E a D3. Balen je v elegantní tubě, kterou je možné postavit na zlatý uzávěr. Je to velmi praktické hygienické balení o obsahu 15 ml s plastovou špičkou pro přesné dávkování. Má skvělou konzistenci. Je lehce roztíratelný, ani gel ani máslíčko něco mezitím, prostě prima krém. Cena výrobku je 42liber. 

After four months of testing, I come with this review on Karin Herzog Switzerland that was offered to me by a distributor of this brand. Mostly, I refuse cooperations, but this attracted me greatly, because I just needed an eye cream and I was thinking which one to buy. Well, I admit straight away that if it was easily accessible, I would buy it after I run out. Yes, it really is so excellent. It suits me because it is not greasy, but beautifully hydrating. I don't know whether I can say that it reduces wrinkles, but they are less visible and it brightens the undereye area. I use it regularly in the morning and evening and sometimes during the day, when I'm wearing makeup. I can put it on on the concealer and everything is OK. The cream contains 0.5% oxygen, vitamins A, E, and D3. It is packaged in a sleek tube that can stand on the gold cap. It is a very convenient hygienic packaging with plastic tip for precise dosage. The content is 15 ml. It has a great consistency. It can be easily applied neither butter nor gel something in between, just nice cream. The product price is £42.


7 komentářů:

  1. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale tenhle krém vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak už znám Tvoje tajmství, jak na očka bez vrásek:-) Kari Herzog jsem nezkoušela. Cena je sice trochu hyper, ale pokud je člověk s péčí spokojený a vyhovuje mu na 100%, tak proč ne.

    OdpovědětVymazat
  3. áchjo .. hrozně mě láká, ale ta cena :(

    OdpovědětVymazat
  4. It sound great! Thank you for the interesting Review <3

    Lovely Greets

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!