pátek 14. srpna 2015

Exotic Dress and Exotic Food at SaSaZu

O restauraci SaSaZu jsem tu již psala, ale protože tam chodíme rádi, tak tu mám další příspěvek focený právě tam. Kvůli velkým teplotám jsem zvolila hedvábné asymetrické šaty s exotickým vzorem, které jsem si původně šila pouze na dovolenou. Myslím, ale že se hodí právě k exotickému jídlu, které v SaSaZu servírují. Nejraději máme SaSaZu rolku, kukuřično-kokosovou polévku a hovězí s krevetami. Pohádkové dobroty!

I already mention my favourite SaSaZu restaurant. Therefore, I have another post from there. This time due to hot weather I wore my DIY silk dress that goes so well with the exotic food. At this restaurant we enjoy mostly coconut-corn soup, SaSaZu roll and beef with shrimp. Delicious cuisine! 





23 komentářů:

  1. To je úžasný! A vypadají jako děsně jednoduché na ušití :) Asi to zkusím vymyslet. Přeju krásnej den!
    Vendula

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji! Vezmi kus latky, prepulit na obdelnik, jeden horni roh odstrihnout, vytvorit zasevek, usit jeden bocni sev a pak v pase zevnitr zagumickovat dle libosti. Hotovo!

      Vymazat
  2. Wow, wow, the most exotic and sophisticated Martina. How wonderful dress, printing is gorgeous, and the design, bare shoulder, side ruching, wonderful oriental sleeve and asymmetric hemline, is cute. The silk fabric looks so smooth ... Another small masterpiece of the hands of Martina, another demonstration of style and elegance. And again close-ups where you look gorgeous. Look great in a very interesting place.

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, ty šaty jsou úžasný a moc ti sluší :)

    black is back
    Hot diamonds

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, ty šaty jsou krásné, nicméně za hvězdu jsi tu dnes především Ty! Ty fotky od stolu v restauraci, tam jsi tak okouzlující:-) .... a nečervenej se, ptž to je pravda!!:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonale sladěné, včetně účesu a make-upu. Jsem okouzlená, nemám slov. Předchozí korálové šaty mi učarovaly, ale toto je ještě o level výš. Ps. Úžasný odstín rtěnky! Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji mockrat! Rtenka je mix Clinique, Dermacol a YSL :-)

      Vymazat
  6. Very pretty dress!! Love the off the shoulder style!! Another fine creation by you!! Well done!! You look so beautiful doll!! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty šaty jsou úchvatné a moc vám sluší.

    OdpovědětVymazat
  8. Je na fotkách pravá Tahiťanka? Ne! Tahle dokonalá dívka je ještě krásnější než pravá Tahiťanka. Aneb - chtěla jsem říct, že jsi prostě NEJ! ;) ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vivi, ty jsi nej a tve komentare proste miluju. Moc dekuji!

      Vymazat
  9. Krasne vsechno vcetne ucesu. Ty saty jsou opravdu krasne a byla by skoda vzit je jen na dovolenou. Jsi kocka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji mockrat, Veroniko! Jeste ze byla ta horka. Mohla jsem vyvetrat me teplomilne saty.

      Vymazat
  10. Teda Marti! Za prvé: fotky č. 6 a č.7, to je reklama na spokojenost samu. Nesmírně Ti to sluší. Za druhé, když jsem to rozklikla, řekla jsem si nádherné šaty! Ty asi sama nešila. Šila! Jsi neskutečná, viš to?

    OdpovědětVymazat
  11. I'm jealous of your dress and dinner! Thanks for linking-up for Lovely Little à la Mode!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!