pátek 19. června 2015

Suede Skirt and Jeans Shirt

Přešla jsem z 50. let do 70. Možná se projevila na mých outfitech i nějaká ta šedesátá léta. Na každém období je něco, co se mi moc líbí. Nechci přesně kopírovat outfity ze 70. let, jen se jimi inspirovat. Do šatníku zařadit třeba tento typický kousek oblečení - semišovou sukni z MOLO BAZAR. Zkombinovala jsem ji tentokrát s džínovou košilí, kotníkovými botami a kabelkou, kterou už mám víc jak patnáct let doma. Make-up se také liší od mého běžného a inspirovala jsem se u Pixiwoo, kde je Sam nalíčená ve stylu Bond girl  - 70s Shimmer Solitaire Make-up (Live & Let Die 1973) Dejte mi vědět, pokud vás zajímá i líčení a použitá líčidla.

V příštích postech představím více kombinací s touto sukní. Máte rádi sedmdesátky?

I transfered from 50's to 70's. Maybe you may have notice some 60's influence on my outfits. Well, I always like something from certain era. I don't want to copy the exact outfits from 70's just be inspired and to add one typical piece of wardrobe - #suede skirt. I combined it with a jeans shirt, ankle boots and a handbag which I have had in my closet for more that fifteen years. The make up is inspired by Sam of Pixiwoo, 70s Shimmer Solitaire Make-up (Live & Let Die 1973) Please let me know if you are interested in cosmetics products I used for this look or any other.

I will show more outfits with this skirt soon.  Do you like 70's?




34 komentářů:

  1. Wow, Martina, this look is something different from your usual, so elegant and formal looks. But I like it. I like this boho look, something country, the seventies look so pretty. And I like to see you this way, more informal and casual. The skirt is cute and is perfect with denim shirt. Also, your hair is combed differently, in keeping with the look, more free and loose. I like the proposal, Martina, and this shows me that you are a versatile woman, a woman who knows how to dress elegantly with any style and proposal.

    OdpovědětVymazat
  2. Perfektní!! Trend sedmdesátek vítám, je to zase trošku něco jiného, než jsme vídali poslední roky:)

    OdpovědětVymazat
  3. tobě fakt sluší i tohle... :) ale nejvíc ty to pro mne stejně jsi v elegantních šatičkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! V elegantních šatech se asi cítím nejlépe.

      Vymazat
  4. Martina what a fabulous look ! Yes I like the 70s look I remember wearing it the first time Lol.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you, Lesley! I remember it only from photos, me wearing bell pants.

      Vymazat
  5. Džínovou košili bych si ráda časem pořídila :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, mě by zajímal makeup, a docela ráda bych si přečetla na Vašem blogu někdy i ( třeba jen krátké) recenze na kosmetiku, co používáte.
    Co si třeba pořizuje stále dokola, co už raději nikdy apod.
    Děkuji Markéta

    OdpovědětVymazat
  7. That is a great skirt...love the details on it...and it's perfect paired with the chambray top!
    Debbie
    www.fashionfairydust.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ano, ano, chci vidět líčidla:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Wow! The Pictures are adorable <3 ,like a Fashion Magazine!
    You look fantastic ,what a great Outfit :)

    Happy Sunday ,lots of Hugs!

    OdpovědětVymazat
  10. Jo, dobrý :) Sedmdesátky jsou fajn! Sice jsem je nezažila, ale mám doma několik Burd po babičce a moc se mi to líbí. Vůbec nechápu, jak se to mohlo zvhrnout v to, co se nosilo o desetiletí později (to už si sakra pamatuju, a jsem ráda, že jsem byla tenkrát jen malá holka a nosila vlastně jen tepláky a mamka nám šila krásný modely... Už ve školce mi plísňáky přišly divný). Už léta se na ty Burdy chystám, že si něco spíchnu :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hura do toho! Plisnaky se mi nelibily fakt nikdy, ale zlate knofliky z osmdesatek ano.

      Vymazat
  11. Marti, ty máš naprosto perfektní nohy a závidím skoro všem, komu se nohy směrem dolů zužují a nemají lýtka jako závodní kobyla jako já. :)
    Outfit je velmi povedený a ličení je skvělé! Z fleku hned bys mohla vystřídat Jane Seymour a Bond by se na tebe určitě hned vrhnul. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jdi ty! Vzdyt jsi vysoka, stihla a krasna. Kdo ma velikost 34?! Kazdy ma neco, co by chtel vylepsit. U mne jsou to hned tri veci.

      Diky za mily komentar!

      Vymazat
  12. Great looking outfit and love the skirt!! You can pull off any era look!! You look amazing!!! Love your beautiful smile and your hair looks fabulous!! Great photos love! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Estas guapísima con tu look "pocahontas" además de muy actual te favorece muchísimo!!
    Besos

    OdpovědětVymazat
  14. Ty bláho! Nádhera, já sem chvilku nestíhám zamířit (a stydím se za to!) a ty tu táák válíš, taková kočka tady na mě kouká! To je prostě paráda, kdybych takhle vypadala, tak si pískám! Máš tak krásný vlasy, moc ti to sluší, jsi krásná :)

    OdpovědětVymazat
  15. This is so hip! I love the suede with the denim. I have seen lots of suede skirts on Zara, and really like the style and mini look on you. So pretty!

    Thanks for linking up with Turning Heads Tuesday!
    jess xx
    www.elegantlydressedandstylish.com

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!