pátek 17. dubna 2015

Finally Warmer Weather

Konečně jsem si mohla vyjít v mých dalmatinkách na boso, tedy téměř na boso. Speciální černé ponožky spíše návleky již vlastním řadu let. Koupila jsem je kdysi v USA, kdy tyto vychytávky začínaly. Určitě se najdou tací, kteří je budou považovat za divné. Mnoha lidem připadaly kotníčkové ponožky před mnoha lety divné a nyní je nosí tolik lidí. Mně se to takto líbí mnohem víc, než když jsou viditelné prsty (když jsem si je kupovala, měla jsem neprůhledné černé punčocháče), a boty jsou s ponožko-návleky ještě pohodlnější. Vlastním různé takové vychytávky, buď zakoupené v USA nebo Japonsku, kde mají neskutečný výběr. Co si o nich myslíte?

Outfit jsem poskládala z mých již známých kousků, kterými jsou mé oblíbené růžové kalhoty ze Zary, tričko Whatever a křivák. Nedalo mi to nedoladit outfit psaníčkem :-)

I finally could go out barefoot I mean in my dalmatian shoes without socks well socks... These special black half socks have been in my closet for many years. I bought them in USA when these specialities had their "premiere." In my opinion, it looks better with these black socks than without. I don't like showing toes. Shoes are with them much more comfortable to wear. I own various specialty socks that are either from US or Japan where they offer a wide selection. What do you think abou these special socks?

The outfits consists of my favourite pink Zara pants, Whatever t-shirt and black jacket. I couldn't resist not to wear the matching envelope clutch :-)

 
 

25 komentářů:

  1. Love the Pants ,what a beautiful Colour! You look gorgeous :)
    (i prefer without socks)

    Have a happy Friday ,lovely Greetings <3

    OdpovědětVymazat
  2. Stejné špičky do bot mají i tady : http://www.ariadne-trebic.cz/?clanek=38&kategorie=8
    Mají spoustu jiných produktů, doporučuji prolistovat. Mám jejich legíny v super kvalitě. Taky tu najdeš punčochy s otevřenou špičkou, punčochové kalhotky a tp....

    OdpovědětVymazat
  3. Marti pokud by jsi nenapsala,že to jsou návleky tak z dálky to vypadá jako součást boty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Boty jsou úžasné a s těmi návleky opravdu lepší. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá to dobře, nenapadlo by mě, že to tam nemá být :-) Opět Vám to moc sluší. Líbí se mi, že se nebojíte oblékat extravagantně a budit pozornost.

    OdpovědětVymazat
  6. Lovely look, cool pink pants and amazing flats!!!!
    Kisses, Paola.

    Expressyourself

    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  7. Předtím, než jsem si přečetla popisek, taky jsem si myslela, že to je součást sandálků. Hlavní je, že to vyhovuje tobě! A strašně ti to sluší!
    P.s. S nadpisem naprosto souhlasím! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty mas presne ty kalhoty co me manzel pri kazde navsteve obchodu nuti vyzkouset a ja odolavam :-). A jsou krasne. Porad jsem si rikala ze ruzove ne, ale kdyz se na ne koukam, zkusim to prehodnotit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ráda je nosím a musím doporučit. Málem jsem si dnes koupila další :-)

      Vymazat
  9. Vypadá to dobře, za mě bez návleků je to však mnohem hezčí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Slusi ti to!
    Taky nosim takoveto tapky, podobne vychytavky jsou super!

    OdpovědětVymazat
  11. Hmm ...., bezva look a krásné počasí, skvělá kombinace! Osobně nechávám na vůli nositele, líbí se mi i špičky, ale ani náznaky prstů mi nevadí. Svého času měli v Calzedonii pěkné jakoby návleky do balerínek, okraj zdobený krajkou a všelijaké další vzory. Jenže ty by se zde nehodily, díky tomu, že je tu jen špička a pata. Tyhle špičky jsou mnohem lepší vychytávka:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ťapky do balerínek jsou náhodou taky fajn a mám jedny, které jsou dokonalé, bohužel nejdou nahradit, a tak si je šetřím. Jsou neviditelné a pohodlné.

      Vymazat
  12. Fotky působí tak svěže, jako vždycky ti to sluší. I já jsem si myslela, než jsem si to přečetla, že návleky jsou součást bot a líbí se mi tak víc. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Your flats are adorable.

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!