úterý 7. dubna 2015

Cuff Links and Tennis Shoes...Why not?

V sobotu jsme byli na výstavě Gateway to Space a byli jsme docela zklamaní provedením, za 900,-Kč za rodinu, jsme prostě čekali víc. Navíc pozor: neberte si fotografický baťůžek, byť je menší jak kabelka, nepustí vás tam s ním. Jediné, co se nám líbilo, byla šikmo instalovaná stanice Mir (viz foto). Po výstavě jsme prošli Matějskou, kde nás zaujal pouze zorbing na vodě, aspoň dítě či dospělý procvičí svaly, na ostatní atrakce nemáme žaludek.

Na pohodu jsem zvolila trochu neobvyklou kombinaci: Nike tenisky, šedé džíny, koženou bundičku a košili s knoflíčky. Mám asi tři košile a k nim několik různých knoflíčků. Dejte vědět, zda byste chtěli vidět sbírku. Nosím je moc ráda hlavně ke kostýmku. Nosíte vy manžetové knoflíčky nebo jste je ani nikdy nevlastnili? Těším se na odpovědi a děkuji!

On Saturday, we went to see an exhibition Gateway to Space but we were quite dissapointed. We simply expected more for 900,-CZK per family. The only exhibit that we really enjoyed was MIR space station installed slantwise (see photo). After the exhibition we walked through fair but the only attraction was aqua zorbing, at least good for excercise.

To feel comfy I chose a bit unsual combination of Nike sneakers, grey jeans, leather jacket and cufflink shirt. I own about three cufflink shirts and several cufflinks. Let me know if you would like to see my collection. I enjoy wearing them especially with suit. Do you wear cufflinks or you never ever had ones? Looking forward to the answers and thank you!











31 komentářů:

  1. Samozřejmě, všechno chceme vidět! Ten skafandr je nelichotivý outfit, takže já se těším zase na kostýmky ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Great pictures, I'm sure you had fun. And you look very stylish in theses sneakers.

    OdpovědětVymazat
  3. You wear the pink Jacket in a beautiful Way! Cool Outfit ,you look super gorgeous :)

    Have a great Day Martina ,hugs!

    OdpovědětVymazat
  4. My jsme na té výstavě taky byli a mně se moc nelíbila :( Manžel by nadšený hlavně z té druhé části, kde byly trenažéry, ale mě to taky spíš zklamalo :/

    OdpovědětVymazat
  5. Tobě sluší všechno :) tedy kromě toho skafandru :D
    Na Matějské jste aspoň měli hezky, my pěkně zmokli (jeli jsme hned nějak zkraje).

    OdpovědětVymazat
  6. :O Super článek!
    Sbírku, hned, sem! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, ano, chci vidět:-) manžetové knoflíčky kupuju jen mému muži a ono v ženském podání je to taky super:-)

    OdpovědětVymazat
  8. hat's a bummer about the disappointment with the exhibit!Love your outfit!! Jacket is wonderful!! Love your smile!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, s temi teniskami se mi to moc nelibi, promin, ale je to spis temito konkretnimi teniskami--nejake klasicke konversky ci bile lacoste by se i k manz. knoflickum hodily. Ja mam kosil s manz. knofl. hned nekolik, moc se mi to libi a vypada to moc elegantne, takze ano--chci videt! :-) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Converse tenisky mám a dokonce růžové! To je prima nápad, nějak jsem na ně trochu pozapomněla. Ony jsou teď všude ty tenisové a ladí taky, tak mne to inspirovalo.

      http://elegant40.blogspot.cz/2013/11/dark-blue-handbag.html

      Vymazat
  10. Urcite ukaz sbirku. Jinak ve skafandru vypadas roztomile a hlavne mas krasny usmev. :)
    Kosile s manzetovymi knoflicky nemam, ale casem to hodlam napravit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nastesti jsem ve skafandru měla jen hlavu :-) Děkuji moc!

      Vymazat
  11. Beautiful photos dear, i wait for my blog, follow me and i Follow you back, kisses

    OdpovědětVymazat
  12. Ta neobvykla kombinace je tak zvláštní, až se mi líbí. Tenisky jsou úžasné, navíc podrážka pasuje k bundičce. Knoflíčky nenosím, poněvadž nevlastním košile na zapínaní manž. knofl., ale je to pěkné. Ukaž prosím sbírku! Manžetových knoflíčků máme hodně, manžel je dříve nosíval a i občas nosí. Myslím si, že by klidně je mohla nosit i já i když jsou panské, některé jsou kulaté.
    Na druhé fotce jsi roztomilý pašík :D
    M.

    OdpovědětVymazat
  13. I love to play with fashion... original combo Martina!!!!!
    And Funny pics!!!
    xo Paola
    Expressyourself
    My Facebook

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. We need fun in our lives! Thank you for stopping by, Paola!

      Vymazat
  14. Myslím,že tenisky jsou k tématu výstavy zvolené skvěle,jsou takové kosmické:). Ale ke zbytku se mi moc nehodí. Lucka

    OdpovědětVymazat
  15. Páči sa mi tvoj outfit. Tie detaily ako manž. gombíky sú super! Ja teda nemám ani jedny:/ Rada by som sa teda pozrela na tvoju zbierku a nechala sa inšpirovať.
    Inak tebe to pristane aj v skafandry :D
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  16. I'm sorry the fair was disappointing! On the contrary, you always confirm your elegance and sophisticated touch adding these colourful cuff links to your sporty look. Cool and chic! I would love to see your collection of cuff links and a few ideas on how to wear them! Tons of love! Baci,
    Coco et La vie en rose fashion blog - Valeria Arizzi

    OdpovědětVymazat
  17. Marti, moc Ti to zase sluší. Asi poprvý Tě vidím v teniskách. I když je to něco, co se mi moc nelíbí, Tys mi ukázala, že to může bejt slušivé prostě ke všemu. A k té akci to vysloveně jde :-)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!