pátek 23. ledna 2015

Your Wishes and GA Winners

Z vašich komentářů u giveaway vyplynulo, že byste si rády přečetly něco o mně. Byla tam tři přání, a tak reaguji třemi mými životními úspěchy a třemi trápeními.

Mé největší životní štěstí a úspěchy - chronologicky od nejstarší k nejnovějším:
1. můj milovaný manžel, se kterým jsem již 20 let, vdaná 12. Není nad to se dobře vdát!

2. mateřství. Před dvaceti lety bych nevěřila, že toto napíši. Dělala jsem si průzkumy, proč mít dítě :-) Jen si chci chránit své soukromí, a proto nepíši více podrobností. Díky za pochopení.

3. "červený" diplom z prestižní britské univerzity a předtím ještě jeden červený z americké college - vždycky jsem byla šprt, mne to prostě bavilo


Mé největší životní smutky a trápení - chronologicky od nejnovějších k nejstarším:
1. odchod mé milované maminky minulý rok
2. zdraví
3. nemožnost provozovat některé sporty


From your comments from giveaway post I know that you would like to learn something more about myself. There were three wishes. Therefore, I decided to write three good and three bad life experiences. 

My biggest life good luck and success - oldest to newest:
1. my loving husband with whom I have been for twenty years, married twelve. I can only confirm that there is nothing better than get married well!
2. motherhood. Some twenty years ago I wouldn't have believed I would write that. I even did some research why to have children :-) I just want keep my privacy. Therefore, I don't write more details. Thank you for understanding. 
3. summa cum laude diploma from a prestigious British university and before that one more from an American college /with honors

My hardship - newest to oldest:
1. my loving mother passed away last year
2. health
3. cannot do some of the sports



První vítěz je
First winner



Druhý vítěz
Second winner


Vítězkám mnohokrát gratuluji!
Holky, to je osud!

20 komentářů:

  1. ty si sa za tých 20 rokov vôbec nezmenila! neuveriteľné! :)
    nemáš nejakú radu, ako sa dobre vydať? :) tiež si myslím, že je to najväčšie životné šťastie, len ja to mám ešte pred sebou...

    OdpovědětVymazat
  2. Thank you for sharing with us the most important moments of your life and for letting us know a little more about you!!! Lovely pics!!!
    Happy friday!
    Kisses, Paola.

    Expressyourself

    My Facebook

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, no to je skvělé, mám radost!!! nechce nám tím vesmír naznačit, ze bychom se konečně mohly sejít třeba někde na půl cesty mezi Prahou a Ostravou? :-))
    Ještě jednou díky. Gratuluji ke skvělému muži, báječných dětem a ostatním úspěchům.... a taky ke skvělému blogu a spokojeným čtenářkám!!

    OdpovědětVymazat
  4. Martina I'm sorry you don't likethe new blog layout. I changed it because I needed a more responsive layout but it looks like it isn't that responsive! Congrats on your brilliant education: I think culture and an open mind are the keynotes of elegance. I'm so sorry to hear about your mother, I didn't know it when it happened and I know - after 3 years - how much it hurts. Good luck for your health issues. And what about marriage, I totally agree with you, after 10 years of love and 4 years of marriage!
    Baci,
    Coco et La vie en rose - Valeria Arizzi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Don't worry I like your blog anyway. I like your outfits and that is what counts.

      Vymazat
  5. Marti, ty jsi se vůbec nezměnila. Vypadáš úplně stejně jako na svatebních fotkách. :) Až mi opravdu spadla čelist. :)
    Gratuluji k báječnému muži,mateřství a všem úspěchům. To, co naopak patří mezi ty smutné věci, to mi mrzí. Ale i tak si myslím, že nic se neděje jen tak a i negativní věci člověka mají někam posunout (i když úmrtí jednoho z nejbližších nevím nevím :() a pochopí to třeba až po delší době. Já například stále přemýšlím, proč mi osud připletl práci, kterou právě dělám, ale třeba odpověď ještě stále čeká. Ale třeba na to, proč maminka byla vážně nemocná, jsem už přišla...
    Doufám, že tě nekdy osobně potkám. :)
    A vítězkám gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, s tím soukromím si naprosto rozumíme :)
    A i s dětmi to máme stejně, já tedy zatím nemám, ale dlouhou dobu jsem je ani nechtěla.
    Každého z nás něco v životě trápí, ale vždycky záleží jen na nás, jak se k tomu postavíme.
    Ač tě neznám osobně, tak z blogů se známe jak dlouho - 3 roky? tak na mne působíš jako silná, veselá a vyrovnaná žena :*

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadáš pořád skvěle! Vůbec jsem neušila. že máš takové diplomy :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Marti, také koukám a nevěřím. Svatba před 12 lety? Určitě to nebylo loni :-)? Vypadáš pořád stejně, je to dar. Jsi úžasná žena ( co jsi dokázala i překonala...).

    OdpovědětVymazat
  9. Congratulations Martina for all the good things that have happened to you !!!!! As for your health I hope it's nothing important, your appearance is very good ... a kiss !!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Bola si krásna nevesta.o) Držím palce Marti, nech sa Ti darí.

    OdpovědětVymazat
  11. Wyglądasz pięknie. W ogóle się nie zmieniłaś. Cudowna suknia, pięknie zdjęcia. Wszystkiego dobrego!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!