sobota 31. ledna 2015

Little Mistress Dress

Nemám nic na sebe, neříkám pravdu, ale tento nápis se mi tak moc líbí. Každopádně mám podobný pocit, protože asi troje šaty potřebuji uzpůsobit mé mini výšce. Prostě potřebuji petite velikost, ale ty jsou poměrně zřídka kdy. Ještě že umím šít. Tyto nové šaty od Little Mistress, které jsem si nedávno pořídila, také potřebují zkrátit, tak je zatím předvádím jen na ramínku. Plánuji je nosit s různými kabelkami, třeba s tímto růžovo-červeno-modrým psaníčkem, modrýma botama, novým prstýnkem a novým náramkem z Náramkového světa, který jsem vyhrála v GA.

Jak to máte s velikostmi vy? Musíte si šaty nechat upravovat?

I have nothing to wear, not true, but I liked the pink door knob disclaimer so much. Anyway, I kinda feel that way because three of my dresses need shortening due to my mini height. I simply need a petite size which is very rarely offered. I'm lucky I can sew. This new dress from Little Mistress I bought recently need shortening as well so now you can see it at least on a hanger. I plan on wearing it with various handbags, for example with the pink-red-blue clutch, blue shoes, a new ring and a new bracelet which I won in GA.

How do you have it with size? Do you need alterations, too?






19 komentářů:

  1. Šaty jsou nádherný, už se těším na foto :) Jinak si běžně zkracuju kalhoty i o deset cm (vel. 36, 163 cm), ale jedné své kamarádce, která je trochu menší, jsem zkracovala i o 20 cm... Ale ani mi nevadí, že se kalhoty dělají dlouhé, aspoň mám přivýdělek :) (pokud to nejsou moje kalhoty, splňuji totiž přísloví, že kovářova kobyla chodí bosa.)
    Vendula

    OdpovědětVymazat
  2. Saty jsou nadherne, budou Vam moc sluset. Zkombinovane opet krasne. Taky obcas zkracuji, protoze merim 165cm :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Při mých 160 cm musím nechat z každých kalhot ustřihnout zhruba půl metru.. :-) . Myslím, že si z těch zbytků nechám šít kabelky... Úplně ti rozumím... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. tahle barva ti musí moc slušet :)

    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Looks gorgeous :)

    Happy Weekend Martina xoxo

    OdpovědětVymazat
  6. Hello sweetie, whenever I need alterations I ask my lovely mother in law :-) this dress is beautiful, I can't wait to see you wearing it!
    Baci,
    Coco et La vie en rose - Valeria Arizzi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. That is great you have someone to do that for you. Thank you!

      Vymazat
  7. Já mám opačný problém - spoustu sukní a šatů jsou mi jako mini a do práce to pak nemůžu nosit :-)

    OdpovědětVymazat
  8. So beautiful and elegant dress, I love it<3

    fashionsecrets-oksana.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Pre mňa sú nohavice nočná mora. Nie všetky z značky majú skrátené veľkosti, takže vačšinou musím skracovať. Teraz už mám z toho srandu, ale dlhú dobu som si pripadala, že nespĺňam nejaké celosvetové normy.o) Šaty na vešiaku vyzerajú dobre, ale teším sa aké budú na Tebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem tak ráda, že nejsem sama! S kalhotama je to ještě horší než se sukněma.

      Vymazat
  10. No a čo ja a mojich 155 cm.... detske velkosti, alebo skracovanie

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!