neděle 2. března 2014

V peřinách

Czech TAG in Czech only, apologies to intl. readers.

"Při neděli tady máme takovou oddychovečku. Možná, že i vy samotné jste ještě v peřinách. Nápad na tento post se v hlavě vyrojil" mé oblíbené milé  blogerce TUTTOBENE. Pokusím se odpovědět na její otázky, ale nečekejte nic extra zábavného. Já jsem spíš na živé povídání.

Teď jsem částečně citovala z blogu Tuttobene, která mne jmenovala na tento TAG "V Peřinách." Její odpovědi si přečtěte zde


Bez čeho Martina dobrého půl roku neodchází do peřin?
Tutto napsala, že bez termoforu. No já místo něj "používám" manžela a nejen půl roku. Vyložte si to, jak chcete. (doufám, že si to nepřečte, jinak budu muset zjistit, kde se ten termofor kupuje)
 

Svůdné sansoussi nebo pohodlné pyžamo?
Svůdně pohodlné pyžamo a to je nejraději leopardí (divoké), růžovo-černé (romantické) a černé (elegantní) v zimě. V létě to jistí funkční pyžamo od Moiry, mám i dvě ušité na míru od této značky. V létě vítězí praktičnost. Jo překvapivě tuto službu poskytují, ale byla to práce jim vysvětlit, co chci.

 

Kniha? 
Ano, ale v elektronické podobě. Veškeré knihy se snažím mít na Kindle čtečce, protože je to mnohem pohodlnější. Například jsem dočetla Řeku Bohů a to by byla pořádná bichle a bolely by mne ruce a musela bych se s každým otočením stránky otáčet i já. To teda ne...takže už pár let používám Kindle a je to skvělé. Na horách jsem dočetla knihu Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel od autora Jonase Jonassona a mohu ji jen doporučit. Výhodou elektronické knihy je její cena, o sto korun levnější a navíc mi nezabírá místo, které potřebuji k uskladnění bot a kabelek.




 
Nějaký kosmetický rituálek?
Vždy použiji balzám na rty a krém na ruce.


Sklenička něčeho dobrého před spaním?
Když se náhodou stane, že nemohu usnout, tak si dám sklenici horkého mléka s medem, ale to se mi stává tak jednou za půl roku. Je to lahoda, takhle v noci takový vydatný dezert. Jinak mléko přes den nepiji vůbec, protože jsem po něm unavená. Občas to jistí troška dobré kouřové whisky, ale tu nikdy nepiji sama ;-)

 
zdroj

Chrápe Martina?
Uznejte, že tuhle otázku Tutto mohla vynechat, protože samozřejmě nechrápu. Spím jako myška a i kdyby ne, tak to nepřiznám.

zdroj

Snídaně do postele? 

Od té doby, co jsem se stala mámou, tak častěji než před svatbou. V posteli někdy jím, ale hlavně miluju horký čaj Lipton s medem a citronem jako báječný začátek báječného dne. Já se ale mám! 
zdroj

14 komentářů:

  1. Príma se zase něco zajímavého dozvědět o mé oblíbené blogerce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není toho mnoho, ale když jsem byla nominována, tak ten TAG ráda stvořím.

      Vymazat
  2. Lovely tag.... graet answers!!!!
    Happy sunday doll!!!
    Kisses!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak snídaně v posteli ti závidím :) Jsem takový prase, že hned všechno vyliju, pokud nesedím u stolu (třeba jak jsem si na sebe vylila ten čaj v pátek :).
    Amazání rukou a rtů máme společné, bez toho bych snad ani neusnula :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pátek to byla jen malá nehoda, náhoda! Já jsem si naštěstí zatím nic do postele nevylila.

      Vymazat
  4. Jé to je krásný tag, jsem ráda Marti, že ses do něho pustila, je to zas něco úplně jiného a ráda se o Tobě něco dozvím, a píšeš moc vtipně :-D...

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem se teda bavila! :)) hlavně u té první odpovědi :D

    OdpovědětVymazat
  6. Zase vím o něco víc. Milé a vtipné!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!