úterý 28. ledna 2014

Meeting my blogger friend in tiger boots

Dnes jsem se setkala s mojí oblíbenou blogerkou Nikol a těch pár hodin jsem si užila. Daly jsme si zdravý oběd v Mangaloo Freshbar v OC Nový Smíchov, které velice doporučuji. Můžete si zvolit z několika druhů džusů, několika salátů a polévek. Je to takové rychlé zdravé občerstvení.
Nikol měla krásné červenočerné šaty s mašlí, která ladila s kabelkou, na níž byla také velká mašle. Velice jí to slušelo. Já jsem na setkání zvolila pohodlný outfit a sice černé pletené šaty a tygrované kozačky, které jsou nad kolena, ale já je raději nosím pod koleny. Která varianta se vám líbí víc - nad kolena nebo pod?
Setkáváte se rády se svými čtenáři či oblíbenými blogerkami?

Today I met my favourite blogger Nikol and those few hours I enjoyed very much. We had quite a healthy lunch at Mangaloo Freshbar which I recommend. You can choose from several fresh juices, salads and soups. It is healthy fast food. 
Nikol was wearing beautiful black and red dress with a bow that match her handbag with a big bow.. She looked great. I chose comfortable outfit consisting of black knitted dress and tiger boots that can be either above knees or under. Which do you like better above or under knees?

Do you enjoy meeting your readers or favourite bloggers? 




 
 




42 komentářů:

  1. Teda, Vám to sekne :-) Zajímavé kozačky, moc hezky decentně nakombinováno :-) Do Mangaloo taky moc ráda chodím, ty polévky a saláty jsou super, stejně tak freshe... A hlavně jsem zůstala naposledy čučet, když mi dali ke stolu takový "pípák" co začal vrnět a blikat, když jsem měla jídlo hotové - měla si ho taky? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Kozačky jsou trošku divočejší, ale právě se vším černým se dají. Žádný pípák, jen dřevěné číslo a jídlo nám přinesli ke stolu.

      Vymazat
  2. Ty jsi vážně rychlík :D Už jsi měla článek a já fotky stále ve foťáku (jdu teď poslat :)). Ještě jednou díky a zas brzy na viděnou i s eM!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem chvilku, než skončil kroužek :-) Ano, příště ji musíme vzít do party, i kdyby nechtěla ;-)

      Vymazat
  3. Both of you lokks great. Nicole in her red/black dress and you in you black dress.Your tiger boots are amazing. I´m sure you lady´s had fun.

    OdpovědětVymazat
  4. Wonderful dress! You look sooooo beautiful!! Love the Wild Print boots!! The tall version are pretty sexy!! :) Wonderful photos lovely lady! :)

    OdpovědětVymazat
  5. I love your black knit dress, it was beautiful, you are very elegant and sober. I love the neck overlay and boots. I like them more below the knees, I think a more elegant look.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks so much. I feel more comfortable below the knees and not as noticeable

      Vymazat
  6. Your tiger boots are absolutely cool!!!!!
    Of course, it's always a pleasure to meet other bloggers!!!!
    I would like to meet you Martina!!!!
    LOL!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paolo, I would love to meet YOU. You are my source of inspiration. I admire you and your sense for combinations so it would be great to meet my favourite fashion guru. Thank you very much!

      Vymazat
  7. To muselo být milé setkání tak jako vždy :) bohužel mé oblíbené blogerky mám daleko, takže se s nimi setkat nemohu ale věřím, že snad brzy se poštěstí :) Moc Vám to oběma sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Je to zajímavé potkat se s někým, koho znáš jen z webu.

      Vymazat
  8. Jedna hezčí jak druhá, ty nás tím věkem musíš šidit, ti to nevěřím, fakt ne!!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc!

      Já jsem nikdy netvrdila, že mi je 40....navždy to bude 39 :-D, jako mojí mamince. Hlavně já se cítím mladší a baví mne probírat všechno možné s mladšími ženami, protože většina mých vrstevnic, které znám, neví nic o lacích, outfitech a někdy ani o kvalitním jídle či jiných i vážnějších tématech, nezajímá je to. Jen s jedinou - s mou o devět let starší J. mohu tyto věci probírat.

      Vymazat
  9. Moc vám to sluší, oběma!
    Léžerní outfit se mi moc líbí a kozačky se mi pod koleny zdají víc chic.
    Ó jak ráda bych se setkala se svými oblíbenými blogerkami a čtenáři. Času je proklatě málo, ale já na něj nějak vyzraju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že přijedeš do Prahy! Uděláme setkání i s eM :-)

      Vymazat
  10. jee to je super, ze jste se sesly:) mam rada takova setkani:) moc vam to sluselo!

    OdpovědětVymazat
  11. Hezký look ;-)
    Já popravdě na nějaké srazy čas nemám a i se cítím přehlcená sociálními kontakty...blogování mám spíš jako virtuální samotářskou zábavu, byť mám několik favoritek, se kterým možná na nějaký ten sraz dojde :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu. Já se potřebuji setkat s jinými lidmi, kteří mají jiný pohled na svět a je to moc prima. Momentálně se setkávám většinou se stejnými či podobnými typy.
      Díky!

      Vymazat
  12. Děvčátka, za prvé: závidím - zas a znova, ráda bych si s Váma zašla na kafe či dobré jídlo, doufám, že to letos vyjde.....za druhé: strašně Vám to oběma sluší - hrozně se mi líbí Marti Tvůj styl a botky osobně spíše pod kolena, jsou skvělý a výrazný doplněk, ale nad koleny mám nějak pocit, že zkracují zbytečně nohy :-).u Nikolky se mi líbí její romanticko-klasický francouzský šarm - ty mašličky jako doplněk...ách. Jste krásné!!! A jó, ráda se setkávám!!!! Jen to mám všude daleko sakryš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musí to vyjít. Už teď se těšíme! Vzpominaly jsme na tebe. Škoda že to máš docela daleko.

      Díky moc!

      Vymazat
  13. Have a lovely day my dear, kisses from Italy!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Oboum vam to moc slusi:) A v botach se mi vic libi, kdyz je mas pod kolena (coz me samotnou prekvapilo:)J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Také proto to nosím pod koleny, lepší pocit.

      Vymazat
  15. Jé to je moc pěkný. Myslím tím setkání a také vaše outfity. Nikol neznám, hned se na ní musím juknout :-). No třeba se s někým někdy také potkám :-), přála bych si to moc. K botičkám - za mě pod kolena k těm outfitům na fotkách.
    www.vanda-styl.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych se ráda potkala s tebou. Už jsem ti to psala.

      Díky moc!

      Vymazat
  16. Hello Martina,
    your outfit are amazing. These boots are a made to look around to you. I like them more if they are over the knee it's more sexy but the short version are looking also good.

    OdpovědětVymazat
  17. Muy elegante y guapa!! Las botas me encantan!!
    Besos

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj moc vám to sluší a určitě to muselo být moc prima setkání. Já blog nemám ani se nikde neprezentuji, ale plno blogů sleduji pravidelně, hlavně ten tvůj, je mi věkově hodně blízký a hodně inspirativní. Musí to být krásné setkat se s někým, s kým se znáš jen virtuálně a přitom při reálném setkání mít pocit, že toho člověka znáš už hrozně dlouho. Závidím, ale moc vám to přeju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to bezvadný! Díky moc! Děkuji, že jsi mou čtenářkou, no já toho moc nenapíšu, takže spíše sledovatelkou fotek :-)

      Vymazat
  19. Dobrý den,je mi 51 let, mám hodně přítelkyň ve věku 30 až 60....všechny se zajímají o líčení,módu i o vážnější témata....jsem moc ráda, že si mám s kým povídat......:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vám moc přeji, moje kamarádky hlavně probírají děti a manžele nebo práci, což tedy může být někdy dost vážné :-). Ráda bych takové, jaké máte ve svém okolí poznala, máte štěstí.

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!