pondělí 27. ledna 2014

Gabriella Salvete STARS - me, too

Také jsem podlehla kouzlu pískových laků, zejména když byly ve slevách. Bylo o nich napsáno hodně, hlavně to že mají dobrou výdrž. No mně prostě vydrží maximálně jeden den a potom se špičky ošoupou a olámají bez ohledu na nadlak, podlak či co. Jenže mně to dělá každý lak, ale stejně si laky dál kupuji a tajně doufám, že objevím nějaký držák. Jsem věrná mým odstínům. Nejoblíbenější je intense coral a nejnovější eleganza, který je na fotografiích nalakován.

Me too, yes, I also succumbed to the charms of sand effect nail polishes, especially when they went on sale. Many was writen about them, mainly they last long. Well, they do not on my nails. They last one day and then the tips get scuffed and cracked no matter of topcoat, basecoast or whatever. However, I have not discovered a nail polish that would last. I am still hoping. Therefore, I keep buying them. May be one day I will find the right one. I am faithful to my shades. The most favourite is intense coral and the latest is eleganza which is in the pictures. 

 picture taken with flashlight


picture taken on the day light
picture taken on the day light but with flash
picture taken on the day light but with flash

with flash light
day light



24 komentářů:

  1. tie laky su krasne, ale mala som jeden - presne ten, ktory je na detailnej fotke - a odlakovanie bolo cire zlo :) Aj s podlakom, nic nepomahalo. Ale na nechtoch vyzeraju perfektne, to ano.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám tyhle laky ráda :) V poslední době nejvíc Eleganzu, a to se mi na pohled zdála taková nijaká a nudná, přitom je to dokonalá barva... No, výrazná a přece elegantní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem si říkala, že možná nebude špatná. Líbí se mi, je elegantní.

      Vymazat
  3. Pěkné odstíny a hlavně máš dokonale přesně nanesený lak, což mně moc nejde, jsi šikovná! :-) J.

    OdpovědětVymazat
  4. tie su krasne.. ja mam 2 pieskove,ale od znacky P2...jeden sa farbou velmi podoba na Eleganzu.... :) len P2 boli o nieco lacnejsie ako GS a su nedostupne..

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
  5. aj mojim najobľúbenejším odtieňom je Intense Coral :) mám od Rimmelu strieborný pieskový lak a sa mi zdá, že drží lepšie ako od GS lebo s GS mám ten istý problém ako ty, špičky sa nechtov sa rýchlo ošúpu :(

    OdpovědětVymazat
  6. Aha, já jedině Maybelline Colorama. Vydržel mě také tak den i u velmi tmavého odstínu. Tak tento musím vyzkoušet, třeba na ples, který mě teď čeká. Díky za typ.
    www.vanda-styl.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Marti, to jsou nádherné barvičky, vidím, že jsi stejný "megaloman" jako já. Taky mi jeden lak nikdy nestačí. Ale musím se přiznat, že mám stejný problém - přes všechnu chválu, která na ně byla napsána, mi vydrží sotva den. ALE: objevila jsem úžasnou lahůdku. Laky na nehty, které vydrží týden...jsou to unikátní laky na vodní bázi a bez syntetických rozpouštědel, takže šetrnější a "ekologičtější". Jsem z nich unešená a už jsem si koupila tři. Navíc odlakovač k nim je bez zápachu a mně dokonce jemňoučce voní. Už se těším, až o nich napíšu na blogu. ;-)
    Měj se krásně anebo ještě líp. ;-) Pa pa

    OdpovědětVymazat
  8. Mě na nich přijde skvělé, že tak dlouho vydrží. Ten svůj mám na rukou týden a pořád drží, vzácnost!

    OdpovědětVymazat
  9. Krasne moc, uz se tesim jak si prikoupim ty nove barvy az budu v CR.
    Jinak me tyhle piskove dost drzi ( od OPI) urcite vic nez normalni laky nepiskove a v posledni dobe se mi hoodne libi..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mně obyčejný OPI nedrží, ale pískový jsem neměla.

      Vymazat
  10. Tak už je máš taky :)) Na Eleganzu a Intense Coral jsem tě tipovala, ještě Clementinu :)) Škoda, že ti nedrží :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clementina se mi líbí, ale je na mne asi moc světlá. Nevím, neměla jsem ji na nehtech.

      Vymazat
  11. Beautiful color!! Your nails look wonderful! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Thanks so much for your lovely comment today! I really love the way those polishes look too and would love to try them. My nail polishes don't last either, and never past a day without the tips chipping or something going wrong. I can't figure out what the heck it is either and the funny thing is, I used to do nails for a living for a short while. I never had an issue back then, but I think now that I am a Mom and don't have time to devote time for a good weekly manicure, they are awful! Anyways, have a good night dear!
    xx Easy Outfits, by Pip

    OdpovědětVymazat
  13. Ten je taky moc hezkej! ale já už žádnej stars nepotřebuju a dodržím to :D :D

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadají zajímavě, možná tak opustím svou oblíbenou červenou a zkusím něco nového:-))

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!