středa 8. ledna 2014

Frozen yogurt and red skirt

Většinou tu nepíši o žádných novinkách, ale tato mne nadchla. No možná to pro někoho úplná novinka není, tak to se omlouvám, alespoň zároveň představím mou červenou sukni, kterou jsem si šila. V OC Galerie Harfa je Yobar, ve kterém si sami vytočíte mražený jogurt (bílý, jahodový, skořicový, čokoládový, pomerančový) a potom si jej ozdobíte dle vlastní chuti a fantazie. Po té jej prodavačka zváží, oznámí vám cenu (39 za 10dkg), zaplatíte a vychtnáváte si poměrně zdravý dezert. Samozřejmě záleží, co zvolíte navrch. Ochutnala jsem čokoládový, skořicový a bílý jogurt s různými zdobeními. Nejvíce mi chutnala kombinace bílého jogurtu s malinami a ostružinami. Ta byla bezkonkurenční. Bohužel mi tak chutnal, že jsem jej zapomněla vyfotit. Tak určitě příště, protože se tam určitě budu vracet.

I usually do not write about anything newly discovered but this time I make an exception because I was so excited about new frozen yogurt bar just opened in the shopping mall Galerie Harfa called Yobar. (If you are not interested in yogurt at least, I introduce you my DIY red skirt.) They offer various tastes such as strawberry, chocolate, orange, cinnamon and plain yogurt. You can choose various toppings. It is a relatively healthy dessert depending on choice of your topping. I tried chocolate, cinnamon and white plain yogurt which was definitely the best in combination with forrest berries.  I liked it so much that I forgot to take a picture of it. So I promise next time because I will be returning there.




26 komentářů:

  1. Hneď takto z rána mi robíš chúťky :) mňam :) vyzeráš fantasticky, tá červená krásne rozžiarila outfit ...a kabelka je proste perfektná! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně by nejvíce chutnal medvídkový základ, ani moc jogurtu bych nepotřebovala, jen na ozdobu...jinak košile s lemováním je super! J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát! Jsem ráda, že jsi si lemování všimla.

      Vymazat
  3. beautiful!

    Join on my giveaway please! kisses

    http://cristinasfashionworld.blogspot.ro/2014/01/giveaway-time.html

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam jogurty! Ty já musím mít pořád doma.Škoda,že u nás Yobar není,byla bych tam častým hostem.

    OdpovědětVymazat
  5. Red looks always so style. The color of the coat fits your outfit so good

    OdpovědětVymazat
  6. Frozen yogurt is my favorite. Real ice cream does not do well with me. I also love your red skirt! You look really great in red!
    xx Easy Outfits, by Pip

    OdpovědětVymazat
  7. Great outfit, we love it :) Btw, cool blog name :D
    http://creativecornerkb.blogspot.com/ visit us :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks so much also for the compliement - nobody has ever said anything like that :-)

      Vymazat
  8. Martí, mňám..to bych si hned dala :)) ..je super, když si můžeš namíchat, co chceš a hlavně sama :)
    A moc Ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  9. To znám, je to výborný! :)


    Na mém blogu probíhá giveaway o poukaz v hodnotě 500Kč. http://krolling-done.blogspot.cz/2014/01/giveaway-o-poukaz-v-hodnote-500kc-na.html

    OdpovědětVymazat
  10. Jinou zmrzku než mražený jogurt už ani nejím :-) Ve ŠP jsou i tyto samoobsluhy, já mám ale radši klasiku, kde Ti to načepují sami - 3 různé velikosti, nejmenší je za 2.50 E (ale mám vždy problém ji sníst) + 1 topping dle výběru, ty větší pak mají 2-3 toppings. Ale mají tady jen příchuť natural.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na samobsluze se mi právě líbí, že si volím množství podle mé chuti a mohu si zkombinovat bílý s troškou čokoládového.

      Vymazat
  11. Me encanta tu color de pelo, te sienta genial!!!! Un dïa de estos me compro un abrigo como el tuyo, es un fondo de armarío perfecto!
    Un beso

    OdpovědětVymazat
  12. I love red and I really love your skirt!!!
    You look classy, as usual doll!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší! Sukně je super a opět ten úžasný kabát. :)
    Z fotek vypadá jogurtérie (jestli se to tak dá nazvat) dobře, mňam.

    OdpovědětVymazat
  14. Amazing Skirt ,love it when you wear Red :)

    xoxo

    OdpovědětVymazat
  15. Užasné, jako obvykle! Červenou sukni taky mam, mela bych ji nosit časteji, když to tak vidim :-)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!