neděle 15. prosince 2013

Cosmetic tips you may not have heard of

Můj blog je spíše o oblékání, protože to je pro mne jednodušší než psát o kosmetice, ale dnes jsem vám chtěla napsat o pár drobnostech:

My blog is more about clothes because it is so much easier than writing about cosmetics. However, today I would like to write about a few cosmetic tips:


Elektrická kulma na řasy je super věc, když víte, jak ji použít. Nejprve jsem jí zkoušela natočit nenalíčené řasy, stejně jako s kleštičkami. Návod v japonštině mi byl k ničemu. Naštěstí jsem se v mé oblíbené knize od Roberta Jones Vypadej mladší vyčetla, že se tyto kulmy používají na již nalíčené řasy. Tak kdybyste náhodou měli jednu nefunkční, tak ji zkuste až po nalíčení a určitě bude najednou fungovat.

Electric eyelashes curl is a super thing when you know how to use it. First, I tried it on my eyelashes but it did not work like with the mechanical ones before mascara. The product manual was in Japanese so it was not useful. I was lucky enough to read in my favourite book by Robert Jones, Look Younger, that these curls should be used after applying mascara. So if you happen to have one, first apply the mascara and then it will work .




V oblibě mám tyto umělé řasy, které jsou pouze poloviční a lepí se do vnějších koutků. To musí zvládnout každý! Skvělé lepidlo je ovšem nutností.

My favourite fake eyelashes are these. They are just for the outer part of the eyelid. They are so easy to apply. Of course, you need a good quality glue.



Na tyto oční linky od L'Orealu čtu jak chválu tak i kritiku. Mně fungují docela dobře, ale pokud mám jen trochu mastnější víčko, tak ta černá není úplně sytá. Na žádném kosmetickém blogu, kde byla recenze na tyto linky, jsem ale nezahlédla docela milou vychytávku a sice, že můžete ten filcový hrot vyndat a otočit a máte linky jako nové.

You may have heard positive and also negative reviews about this L'Oreal eyeliner. It works just fine on my eyes but if my eye lids are a bit oily then the black color is not as deep and rich. I have not found an important information abou this eyeliner on any cosmetic blog reviewing this eyeliner being that the felt tip can be reversed and used the other tip. The eyeliner is like new again.




Další drobností je používání starých vyčištěných a řádně vydezinfikovaných štetěčků od řasenek na líčení druhých. Dále mi přijde důležité zmínit, že je možné dezinfikovat i oční stíny. Postříkejte je jemným rozprašovačem obsahujícím čistý alkohol zakoupený v lékárně. Stínům se nic nestane.

Another little thing is using old cleaned desinfected mascara brushes when you apply mascara on other people. Also, another important "desinfection information" is how to have your eyeshadows bacteria-free - simply by spraying pure alcohol on them. The eyeshadows will stay the same.




11 komentářů:

  1. Tak ta dezinfekce stínů mi přijde super! Určitě to zkusím třeba na tvářenky, přeci jenom ty jsou poté v kontaktu s nějakým tím pupínkem na tváří atd. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Marti o kosmetice můžeš psát klidně víc článků!

    OdpovědětVymazat
  3. jéé to s tím hrotem jsem vůbec netušila, děkuju moc za tip :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si to myslela, že to mnoho lidí neví :-) Jsem ráda, že jsem poradila.

      Vymazat
  4. prijemny clanok, urcite si rada precitam aj nabuduce.. mohla si pridat aj foto pred a po natoceni rias.. celkom by ma to zaujimalo... ja mam taky roztok na stetce vyrobeny, mam ho v minutej flasticke od elfu fixater make-up a tie rozprasovace su skvele..vsetky si ich nechvam a vseliako ich vyuzivam..napr v lete si do nej napustim ladovu vodu a ovlazim sa atd :)


    Viva la Vida

    OdpovědětVymazat
  5. nice post, dear! great review <3

    please visit my blog) what do you think about following each other? just let me know)
    keep in touch, xoxo
    http://yuliasi.blogspot.ru/
    love, Yulia

    OdpovědětVymazat
  6. Super clanek a ta dezinfekce je skvely tip, to zacnu praktikovat, diky!

    http://klaraspoint.blogspot.be

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!