čtvrtek 26. prosince 2013

Christmas outfit

Všechny vás srdečně zdravím! Stále ještě cítím tu sváteční vánoční náladu, ale na blog jsem si musela najít chvilku, abych sem dala pár fotografií. Zkombinovala jsem moji oblíbenou pohodlnou flitrovanou sukýnku s růžovým svetříkem. Tento outfit jsem měla přes den. Bohužel fotografie mých šatů na večer nemám v použitelné kvalitě.

Mějte se krásně! Já si jdu nadále užívat rodinné pohody - například jsme tvořili všichni společně bomby do koupele, tak ty budou v některém z příštích příspevků.

Season's greetings to everyone! I still feel quite festive. However, I had to find a moment to put some photos on the blog. I combined my favourite sequin skirt with pink sweater. I wore this outfit during the day. Unfortunately, photos of my evening dress did not come out right. 

Have a lovely time! I am going back to spend time with my family - for example, we made some bath bombs together, so you may see them in one of the following posts.

 
Dancing, enjoying Xmas songs :-)
 


57 komentářů:

  1. Krasne si bola oblecena.. takto nadherne oblecena si aj varila? Ked si bola cez den taka pekna, aka si prekrasna musela byt vecer so satami :)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát. My už měli skoro vše hotové. Já jsem spíš chystala (boty jsem střídala i balerínky byly), ale smažení řízků nechávám vždy na manželovi. Ten měl na sobě světle růžovou košili s manžetovými knoflíčky, takže bych řekla, že jeho oblečení bylo ještě méně odolné. Já bych se umazala, ale on nikdy a kuchyň je po něm vždy čistá (narozdíl ode mne).

      Vymazat
    2. To je ale skvelý manžel... :)

      Vymazat
    3. A taky musí mít obří trpělivost. Pokud se vše točí jen kolem Vašich outfitů, focení atd., je jasné, že Vás musí hodně milovat, protože si neumím představit, že také stihnete něco jiného. Vy asi budete pouze na tu reprezentaci, že? Není pochyb, že Vám to sluší, ale trochu mi tu schází něco hlubšího a smysluplného. Vždyť ten život není jen o hadrech a botách. Do nového roku Vám přeji méně povrchního lesku a více vnitřní krásy.KK

      Vymazat
    4. Trpělivý rozhodně je a i po skoro dvaceti letech mne velmi miluje. Jen Vás je mi líto, že soudíte lidi pouze podle fotografií z módního blogu. Mně toto přijde poněkud povrchní. O mém životě toho víte pramálo a pokud mne náhodou znáte osobně, tak víte, že jsem toho v životě dokázala docela dost. Potom by ale váš komentář byl jen a jen o závisti a to by bylo také smutné.

      Vymazat
    5. Je asi tezke, smirit se s tim, ze modni blog je o mode :-).
      Moc ti to sluselo, dost sexy fotecky u stromku :-).

      Vymazat
    6. No jo, to je pravda, o módě..v tom případě jsem netušila, že je móda tak usedlá a stále stejná....a u stromečku sexy? O tom jsou Vánoce..aha podruhé....AP

      Vymazat
    7. Kristiane, děkuji za váš komentář. Máte pravdu s tou pokora. Prosím přečtěte si pozorněji můj příspěvek z léta, kde píši, že mne pouze " fascinuje pozorovat lidi kolem sebe a kromě jejich nepatřičné mluvy i oblečení a vůbec chování." Na fotografiích nejsou rozeznatelné obličeje. Jen POZORUJI, ale nesoudím jejich vzhled (ale mluvu), ani jej nekritizuji. Spíše píši o sobě, že já mám nepatřičný doplněk. Komentáře k článku jsou od vás čtenářů a ani ty nekomentuji. Snažím se spíše nepsat a jen sem na blog dávat fotografie, protože mi psaní prostě moc nejde.

      Vnitřní krásu a vůbec krásu vnímá každý jinak. Stejně tak každý máme jiné hodnoty a každý si představíme pod "docela dost dokázat" něco jiného. Někdo vidí úspěch v získání dvou červených diplomů na zahraničních vysokých školách, navštívení mnoha zemí světa, několikaletý pobyt v cizí zemi, splacení hypotéky, ovládání více jak jednoho světových jazyků nebo působení jako manažer v nadnárodní společnosti či překonání vážného zranění, postavení se na nohy a chůzi na podpatcích, když vám oznámí, že budete natrvalo invalidní, nebo že je člověk vnitřně vyrovnaný a šťastný.

      Moudrá žena ze mne asi nikdy nebude a navíc už asi nikdy nenaučím dobře psát.

      Mějte krásný den!

      Vymazat
    8. Proč zmizel komentář od Kristiana?

      Táňo, máte pravdu, že je to módní blog. Dá se tedy čekat ukázka oblečení, bot, šperků, doplňků, líčení, barevných kombinací.... K celkovému image však patří i způsob prezentace těchto věcí. Udělal jsem si takový rozbor komentářů a odpovědí na různé (většinou samozřejmě pochvalné) komentáře ostatních. Martino, nic ve zlém, ale neškodilo by Vám více pokory. Například Váš úlet z léta, kde jste komentovala "ostatní" na dětském hřišti a dokonce jste našla tu opovážlivost publikovat jejich foto (předpokládám, že bez jejich souhlasu) dává tušit, že Váš přístup k životu je právě "hlavně" o tom oblečení. Mluvíte o povrchnosti posuzování člověka podle fotografií - což je samozřejmě nesmysl - a přitom děláte to samé. Jste opravdu půvabná žena a na mnoha fotografiích Vám to sluší. O tom není sporu. Ale tou vnitřní krásou je myšleno něco úplně jiného, co jde přečíst z Vašeho způsobu vyjadřování. Jste ještě mladá, tak máte možnost toho ještě "docela dost dokázat". Věřte, že není co závidět. Ze v...

      Vymazat
    9. Me je Martina sympaticka, proto taky na jeji blog rada chodim. Tim bych to snad i uzavrela. Ke stylu: je to pekna zena, muze si dovolit ledas jakou extravaganci. Jenze dulezite je najit svuj osobni styl, a ten Martina ma. Komu se to libi, chodi na blog, inspiruje se, ale nechapu proc chodi na jeji blog nekdo komu se jeji styl nelibi? Z nudy?

      Vymazat
    10. Netuším, proč zmizela část mého komentáře - možná byl dost dlouhý... V zásadě ve výše uvedeném chybí poslední 2 věty: Ze srdce Vám přeji lásku Vašeho muže. Snad Vám to pomůže dozrát nejen v krásnou, ale i přirozeně moudrou ženu. Kristian K.

      Táňo, absolutně jste nepochopila, co jsem se snažil Martině říct. Toto nebylo o jejím stylu oblékání. Ale to nevadí, ten komentář byl přece převážně pro Martinu. Pouze jsme si vyjasnili naše názory a postoje. Na její blog jsem zabrousil jen několikrát v rámci určité studie. Pokud si znuvu přečtete můj komentář, zjistíte, že umím její půvab ocenit. Nyní už vím vše, co jsem potřeboval pro svou studii a tento blog opouštím. Na každý pád i Vám vše nejlepší do nového roku! :-) Kristian

      Vymazat
  2. Krásně jsi byla oblečená, prostě kočka! Docela by mě zajímalo, jaké jsi měla šaty, poněvadž tenhle outfit je skvělý - hlavně sukně a růžový svetřík ji pěkně doplňuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji velmi pěkně, Veroniko. Také růžové se zlatovínovou výšivkou.

      Vymazat
  3. You a re so beautiful!!!!! A sparkling look... perfect for xmas!!!!!
    ¸.•°♡♡⊱彡
    Happy holidays!!!!

    ⋱ ⋮ ⋰
    ⋯ ✰ ⋯
    ⋰ ⋮ ⋱

    OdpovědětVymazat
  4. Teda ja čekala že na vánoce budeš kocka, ale sluší ti to fakticky hrozně moc, moc hezky svatecne naladěno :-) uzivej i nadále :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě to také slušelo hrozně moc a moc! Děkuji za krásný komentář.

      Vymazat
  5. krásny outfit. Tie tancujuce fotky a posledná foto sú úžasné!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Velmi jsme si to všichni užívali a byly veselé. Pak je ta pohoda vidět.

      Vymazat
  6. Krásná růžovozlatá kombinace!!! Marti, prosím co máš za lak na rukou? Perfektně Ti k té kombinaci padne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Ten lak mne navedl na tento outfit. Je to colorama, brocades 220. Bohužel vydržel mi jen jeden den. Úplně se sloupnul.

      Vymazat
    2. Díky. Té výdrže je škoda, barva ovšem krásná.

      Vymazat
  7. Nádherné, sexy ..! Jsi vážně kočka Martí :) To, s těma prvníma botkama je nejlepší :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát! Ty druhé jsou zase pohodlnější a ty třetí zlaté tu nejsou, ale budou.

      Vymazat
  8. Kdybych přišel návštěvy u Vás a dostal bych dotaz, jaký máte stromeček, tak řeknu, že nevím. Ale že paní domu měla hezké...:)
    Aleš

    OdpovědětVymazat
  9. Goodmorning,Buongiorno Martina...very Elegant outfits and amazing Shoes...the last photos is very lovely and the Shoes are a Dream!

    OdpovědětVymazat
  10. Krásna kombinácia, dokonale zladené a tie lodičky...proste božské...:) odkiaĺ sú?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát! Lodičky jsou z everything5pounds, proto mám tolik bot. Jsou některé stejné s těmi, co prodává Danea.

      Vymazat
  11. Hezké a pohodové. Přesto, že růžové, není to přeslazené. Manžela trošičku závidím. Mě když fotí ten můj, většinou se u toho pohádáme :-(. Bohužel je to pak vidět i na fotkách. Nějak jsem nestačila popřát a Vánoce jsou fuč. Takže alespoň do Nového roku vše nej, nej.
    www.vanda-styl.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Některé fotky nefotil on, ale šikovné dětské ruce. To byly ty taneční, až jsem byla překvapená.

      Přeji také vše nejlepší v novém roce!

      Vymazat
  12. Moc pěkné! A líbí se mi i ty dveře :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Já nevím.Asi žiji v jiném světě a jsem ráda.....líbil se mi názor KK. Nejen povrchnost,ale i podivná nadřazenost..Už jednou jsem psala, že se mi nelíbí některé komentáře směřované na "ostatní " dámy.Občas se na blog kouknu z čirého masochismu:-) Smutné, že se mladá žena zabývá něčím tak nudným. Osobně vás neznám a jestli jste toho v životě dosáhla dost/mimo blog ovšem/, tak vám ten pocit z celého srdce přeji.Odvážné tvrzení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel názor KK asi vymazal samotný K. Odpověď je v komentářích výše. Když je pro vás móda tak nudná, proč chodite a maříte svůj čas zde psaním komentářů?

      V čem se ta nadřazenost projevuje? Nikdy jsem nikoho nekritizovala, neurážela a neponižovala.

      Vymazat
    2. Dobrý den, móda jako taková mi nudná nepřipadá.Jsem naopak žena s celkem dobrým vkusem a ráda se oblékám....vaše kreace mi připadají nudné a usedlé.Stále stejné. Co se týče té nadřazenosti: Jak psal K., také se mne dotkl komentář k ženám na dětském hřišti a poznámka, že se raději díváte na svůj perlový náramek mi přišla zvláštní. Stejně tak komentář o nějakém vašem pobytu ve Wellnes hotelu, kde vás zaráželo, že lidé chodí sportovně oblečení.Příspěvek do vašeho blogu jsem napsala jako svůj názor, a o tom to je...diskuze....všechny strany se seznámí s jinými názory a umět názor druhého přijmout je umění. Svůj čas tím nemařím. Docela mě to bavilo.Hodně jsem si z toho vzala a doufám, že i vy.Na blog se dívám jen někdy a fakt se snažím najít na něm něco, co bych mohla pochopit.No, nenašla jsem. Co se dá dělat.

      Vymazat
    3. Asi jsou mé kombinace nudné a usedlé a moc ráda bych viděla vaše, protože mne baví se inspirovat, ale chodím asi na špatná místa, kde tu inspiraci nenacházím (hřiště, wellness hotel, divadlo). Prosím pošlete mi pár vašich outfitů, abych někam svůj blog posunula, nebo odkazy na české blogy. Děkuji mockrát. PS: diskuze mne nebaví, protože psaní mi příliš nejde, ale ráda mluvím

      Vymazat
  14. Druhé botky se mi k tomu líbí víc. Ale strašně moc ti to sluší všude! :)

    OdpovědětVymazat
  15. That elegant and pretty with your hair up. The skirt is cute, and you will look fantastic with it. I love the softness of the sweater, it's a wonderful tone. The shoes are gorgeous. You look beautiful.

    OdpovědětVymazat
  16. mne se moc libi kombinace zlate a ruzove! a muzu se zeptat, odkud mas ten svetrik?

    OdpovědětVymazat
  17. Krása! Já snad ani nemám co víc bych k tomu dodala.

    OdpovědětVymazat
  18. Martina que guapa y elegante, te quedan genial los sombreros!! Disfruta mucho del fin de año!!
    Besos

    OdpovědětVymazat
  19. Pri cteni nekterych komentaru zde jsem se rozcilila! Ja osobne jsem velmi vdecna za tento blog, moc rada sem chodim, Martina ma zajimavy a elegantni styl ktery obdivuji. Povrchni mi tedy take nepripada, je jasne, ze ji neni 13 a nebude sem psat sve osobni trable. Pokud nekomu prijde jeji styl usedly, doporucuji navstevovat blogy hemzici se outfity v leginach, vytahanych svetricich a uzkych jeans!L.

    OdpovědětVymazat
  20. Takova kocka:)) Chtela jsem Ti poprat u minuleho prispevku, zapomnela jsem, preji vse nej v tomto roce, at jsi spokojena a stastna a vsichni okolo Tebe:)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!