pátek 4. října 2013

Autumn handbags

Konečně jsem přijala fakt, že je tu podzim. Trvalo mi to, protože jsem se těžko loučila s letním oblečením. Při úklidu jsem si srovnala i kabelky a ty podzimní nafotila. I pár šátků a moji oblíbenou čtečku, také v podzimním provedení.

I finally accepted the fact that the autumn is her. It took mi some time because it was so hard for me to say bye to my summer clothes. When putting clothes in order I also selected some fall handbags and took pictures of them. Furtheremore, a few scarfs and my favourite ereader - also in autumn cover.







19 komentářů:

  1. Jeden kousek krásnější než druhý! Závidím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já kabelky miluju, ale paradoxně jich moc nemám, ale zrovna jsem si u kamarádky v obchodě prohlížela nové kolekce a už už bych si dvě koupila, ach jo...Obdivuji, že už jsi uklízela v šatníku, říkám si, že bych měla už asi měsíc, ale nějak se mi tam pořád mísí léto s podzimem a pak se divím, že nevím, co si ráno obléct :-). Moc se mi líbí ty dvě kabelky s hadímy vzory, ta první a ta vínová - nádhera, podobnou té vínové jsem měla vyhlídnutou a někdo mi ji vyfouk, tak jsem si koupila hodně tmavě vínovou bez vzoru...Moc hezká sbírka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenom dvě?? :-) Chápu tě. Mně ani tyto mnohdy nestačí.

      Děkuji za hezký komentář.

      Vymazat
  3. Ta zelena a ta krokodyli je nej !x

    OdpovědětVymazat
  4. It's always Hard for me to say goodbey to the Summer. But so Many Nice bags Make it easyer

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc mě zaujala ta od Guessu a ty šátky jsou také perfektní :) Máš moc krásnou sbírku. Nevěděla bych, kterou dřív.:)

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  6. Kdyz ty mas vyhodu jednoznacneho barevneho typu :-) Zelenou zavidim :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Marti, abych se přiznala, já mám všeho všudy 4 kabelky a tahám je po celý rok. A to má ještě Holanďan pocit, že jich mám nějak moc:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná sbírka. Nejvíc se mi líbí zelená, přesně takovou bych nutně potřebovala:-))

    OdpovědětVymazat
  9. Beautiful Collection of Bags <3

    Happy Weekend ,big Hugs :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!