pátek 29. března 2013

L'Oreal Dialight 7.43

V únoru jsem poprvé zkusila u kadeřnice přeliv nebo spíše barvu bez amoniaku od firmy L'Oreal Dialight Copper Gold Blonde 7.43 (střední blond měděná zlatá). S přelivem jsem byla velmi spokojená. Rozhodla jsem si ji aplikovat sama doma. Barva se připravuje smícháním 75ml aktivátoru a 50ml (obsah tuby), vznikne bílá kaše, kterou nanáším štětcem na vlasy. Nechám působit 20 minut a smyji. Tuto barvu mohu vřele doporučit. Vlasy jsou po ní krásně hebké a lesklé. Vydrží na vlasech okolo osmi mytí.

Pramen mých vlasů po barvení (je téměr identická s mou přirozenou barvou)

Barva aplikovaná na suché vlasy, nechám působit 20 minut
 

6 komentářů:

  1. Barva Tvých vlasů se mi moc líbí, pokaždé ji obdivuji. Ráda používám barvy s měděnými odlesky, byť moje původní vlasy jsou tmavěhnědé, t.č. s mnoha stříbrnými nitkami :). Zajímavý tip na barvu.

    OdpovědětVymazat
  2. krásne vlasy, krásna farba! ktovie či existuje aj v platinovej blond, musím to pohľadať! :)

    OdpovědětVymazat
  3. jaký má smysl vyhazovat peníze a ničit si vlasy chemií, když je výsledek téměř identický jako přirozená barva? děkuji za vysvětlení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějak jsem nezmínila, že se už sem tam objeví šedý vlas. Hlavně je barva intenzivnější. Nemám pocit, že by se vlasy ničily. Naopak mi to vyhovuje, protože se vůbec nemastí a účes vydrží déle.

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!