pondělí 7. května 2012

Letní šaty

Letní šaty mám již pár let, ale bylo mi v nich vždy jaksi teplo přesto, že jsou složením: 95% bavlna a 5% spandex. Ony totiž byly vypodšívkovány a to ostře růžovou látkou - asi kvůli efektu, když se svléknou, visí na ramínku nebo kousek vykoukne. Konečně jsem se odhodlala k tomu, že jsem tu podšívku odstranila, a šaty mohu nosit a jsou úžasně pohodlné. Měla jsem tyto staro-nové šaty na výletě v přírodě a osvědčily se. Doplnila jsem je náušnicemi ve tvaru květu, svetříkem, balerínkami a mojí oblíbenou červenou růží.




14 komentářů:

  1. Není to špatné. Ale mohly by být o chlup kratší a taky ta ramínka mají posazená tak zvláštně u sebe (hodně směrem doprostřed). Na poslední fotce vypadají jak zástěra, utápí se v nich postava.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Právě na těchto šatech mi konečně ramínka vyhovují, protože nepadají z ramen, ale jsou nastavitelná mají tam knoflíkové dírky a mini knoflíčky.

      Máte blog nebo pouze komentujete? Škoda, že nemohu nahlédnout na vaše fotky, máte dobré postřehy a vaše modely by byly jistě dokonalé. Ráda bych se zlepšila. Vaše komentáře jsou podnětem k zamyšlení.

      Vymazat
  2. your dress has the most amazing print on it!!
    xx

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší, máš strašně hezké botky ;).

    OdpovědětVymazat
  4. hezký outfit! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasná kombinace! Do tohohle bych se navlekla bez váhání. Vč. doplňků! :-)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!