čtvrtek 10. května 2012

Letní kozačky JENŽE....




Ke koupi těchto kozaček jsem se nechala přemluvit ;-). Nebyly drahé, tak jsem kývla. Jenže si stále nejsem jistá, zda je mám vůbec nosit a hlavně k čemu. Tak ráda bych následovala tento trend, asi proto jsem si kozačky nakonec koupila. Jenže mám krátké bledé nohy a tak jsem z toho vcelku rozpačitá. Mám je vzít k sukni? K jaké? Většinou vidím, že je nosí s šortkami, tak jsem to také zkusila. Jenže v mém okolí jsem za tento outfit příliš bodů neobdržela.... Co vy na to? Poradíte?

 



19 komentářů:

  1. mě se to strašně líbí s džínovími kraťásky a bílou krajkovanou tunikou !

    Kde jsi je koupila ? jsou moc pěkné :)

    http://michaela812.blogspot.com/2012/05/jeste-jedna-soutezicka.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě dřínové kraťásky nevlastním, prostě nemohu najít ten lichotivý střih. Nemám sílu zkoušet...

      Vymazat
  2. presne, taky bych vzala dzinove kratasky nebo treba neco hnedeho, volnejsi strih..
    je mozne, ze jsem te dnes videla na prikopech?:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bílá halenka, ostře růžová sukně (příští outfit). Příště se prosím ke mně hlas, budu moc ráda. Zrovna s Tebou bych se ráda poznala osobně.

      Vymazat
    2. dobre, pokud te zas potkam, budu se hlasit:)mimochodem mela jsem balerinky a ty jsi mi prisla strasne vysoka:)...a sluselo ti to

      Vymazat
  3. Vypadaji moc pekne, jen bych je asi trochu shrnula a nakrabatila a vzala asi k nejakym uzkym kalhotum, jeansum nebo leginam? Zdravim
    http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Kate. Ony ty kozačky prostě shrnuté nedrží :-(, ale na těch kalhotách by mohly :-). V legínách bohužel na veřejnost nemohu...

      Vymazat
  4. mě se to líbí a myslím,že půjdou k čemukoliv...legínám,džínům i sukni...já vím,že něco vymyslíš :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi to nelíbí, ale nejspíš to je tou délkou kraťasů, ke kratším by to asi vypadalo líp.
    Zbytek s jinými botami by byl perfektní.

    OdpovědětVymazat
  6. Marti, mně se letní kozačky také líbí a souhlasím s holkama nade mnou, já k nim také nosím džínové šortky, určitě by šly i kratasy nedžínové,ale přecejen bych je dala maličko kratší, máš hezké nohy, můžeš si to dovolit ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuji za komentář. Já vím, že potřebuji kratší a džínsové, když já zatím nenašla ty pravé, ale teď už mám lepší stehna, tak si nějaké koupím. Snad seženu.

      Vymazat
  7. Trend letních kozaček nechápu... Ale sladěné to máte hezky.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja myslim,ze k tomu moc nejdou ty tmave kalhoty...ale jinak ty bezove tony Ti moc slusi a taky mas nadherne liceni a prekrasne sperky. Opravdu kocka!
    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, moc jsi mě potěšila. Tyhle šortky jsou jediné nečerné..., ale hned jak to jen půjde, něco nakoupím. NUTNĚ potřebuji další... ;-)

      Vymazat
  9. Ty šortky mi k tomu nějak nesedí. Myslím, že by se k tomu hodilo spíš něco krátkého(třeba kolová sukně nad kolena). Barevně se k tomu hodí asi spíš něco světlýho, nejlíp taky bílá. Černá se mi k tomu nějak příčí.. :) Ale sou moc pěkný!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Určitě to chce něco krátkého, s čímž trošku bojuji, a také něco světlejšího. Ty šortky jsou hnědé a ve skutečnosti jsou o něco světlejší, ale moc se k tomu nehodí. Možná s hnědým tílkem? Nevím...

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!