neděle 13. května 2012

Hedvábný lesklý top

Včera jsem došila tuto hedvábnou halenku, která bude báječná v horkém létě večer. Opět jsem kouzlila ze zbytku látky (35cm x 150cm), a proto vznikl částečně vypasovaný dvojitý přední díl, aby mohl být nošen na holé tělo a vytvořil tzv. vodu. Nejprve jsem chtěla ramínka vyrobit ze šperků (ve skutečnosti barevně lépe ladí) na prvním obrázku, ale top by byl asi příliš slavnostní a ne příliš pohodlný. Takto s jednoduchými ramínky ho mohu vzít kdykoliv třeba pod červené sako či svetřík.

Chtělo by to nějaké mušelínové kalhoty nebo sukni. Zatím než něco takového seženu zkombinovala jsem top s různými šperky a různými spodními díly. Která kombinace by byla nejlepší podle Vás?


 
Přeji krásný den všem!

21 komentářů:

  1. nejvic se mi libi ta prvni kombinace!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Mně se líbí asi také ta první díky květině.

      Vymazat
  2. Ta první kombinace je nejskvělejší ! :)

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. moc hezký top, krásná látka, vede červená sukně! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Kate. Myslela jsem si, že povede s červenou sukní, já jsem pro první variantu kvůli kytce. Myslíš, že už by to bylo moc: kytka + červená sukně?

      Vymazat
  4. Asi s červenou sukní, ale zastrkat.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě se líbí všechny tři varianty... Také ráda šiju, i když ne moc často.... Mám ráda, když jsou lidé šikovní a vytváří si věci sami, takže za mě palec nahoru :-) Přeji hezký den!

    http://janeandherworld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. To jsi mě potěšila, že můžu vyrazit i v kalhotech ;-) a novém topu.

      Vymazat
  6. Mně se nejvíc líbí druhá kombinace:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsi ale sikulka, Marti. Top je moc krasny a barevne Ti uzasne sedne.Me se libi nejvic kombinace s obema suknemi....s cervenou je outfit slavnostnejsi. A s bezovou je taky super...jen si nejsem jista tou cervenou kvetinou, davam prednost jednoduchosti a top sam o sobe je natolik zajimavy,ze ani zadnou broz nepotrebuje.
    Moc zajimavy post!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mé nejbližší okolí mi také říkalo růži ne, proto jsou tam různé varianty. Když já mám pocit, že pak nejsem tak bledá, když mám něco červeného u obličeje. Moc děkuji za pochvalu a komentář.

      Vymazat
  8. ta červená sukně je krásná!! sluší ti to!:)

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle je krásný a hodně originální blog, díky za něj. Navíc podobné živůtky já ráda - hlavně v kombinaci s tou rudou sukní:-)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!