neděle 1. dubna 2012

Kohoutí stopa

Opět je IN kohoutí stopa. A tak mi to nedalo a přetvořila jsem silný šál na bolerko. Vzhledem k tomu, že zase je venku docela zima, tak se hodí vzít si červený rolák a černobílé bolerko, které je poměrně teplé a velmi praktické, protože se dá zamotat i jako šál, kterým bylo původně. Outfit jsem doplnila náhrdelníkem tvořeným zlatým řetězem a kombinací zlatými, bílými i černými prvky a samostatnou sňůrou bílých perel. Také bolerko mohu vzít s černou úzkou sukní a silným černým lesklým páskem, když mám náladu na elegantní variantu.


6 komentářů:

  1. Moc hezké, kohoutí stopa je super! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Opět velmi povedené, ale Vám s Vaším vzhledem a postavou bude slušet snad všechno :-) Udělejte Vašemu blogu větší reklamu, je to něco úplně jiného než teen blogerky, které jsou jako přes kopírák. Mohla byste mít úspěch :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za oba komentáře. Ještě vědět, jak dělat reklamu blogu...kromě toho, že chodím na jiné blogy, které mě něčím zaujmou.

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne e elegantni jako vzdy.
    Cervena se je krasna s Vasi barvou vlasu!!!

    CHIC SICILY

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné, zrovna jsem hledala na netu, zda je kohoutí stopa v kurzu... Teď se toho bát nebudu:-). Navíc na bolerka jsem ujetá:-).

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!