úterý 3. dubna 2012

Fialové šaty

 
Před rokem jsem měla možná tak jednu fialovou věc... Nyní je to již třetí na tomto blogu nepočítaje doplňky. Tyto zavinovací šaty mohou na někoho působit jako župan a věřte mi já se v nich tak cítím, tedy velmi pohodlně, ale slavnostně. Kapsy na těchto šatech mě ani moc nerozšiřují, ale jsou prima detailem. Líbí se mi k nim fialové punčocháče a výrazný náhrdelník i náušnice - celé je to takové až moc a přece to působí harmonicky. Boty jsem zvolila jedny kotníčkové a druhé lesklé lodičky.
Problematický je výstřih, který je pro mne hluboký, a tak jsem pátrala a vypátrala. Našla jsem geniální podprsenku od Victoria's Secret, která výstřih vyplní, a nemusím pod šaty košilku. O to mi vždy jde, vyplnit poněkud hlubší výstřih a aby mi nebylo příliš horko. Tyto podprsenky jsou prostě úžasné, praktické i sexy. Vlastním ji v černé barvě a také červenou bez krajky s elastickým tylem, ta je trošku sportovnější. Ráda bych si pořídila i tu růžovou. Bohužel jsem podobné nikde v ČR neviděla prodávat, a tak si jednu vyrobím. Chybí mi i hnědá...

Zdroj: Victoria's Secret

16 komentářů:

  1. Určitě bych volila lodičky. Kontníčkové boty zkacují nohy, ať děláš co děláš. Ale věřím že jsou o moc pohodlnější :-) K

    OdpovědětVymazat
  2. Samozřejmě šaty moc pěkné, jako vždy! K

    OdpovědětVymazat
  3. Ten výstřih mi nijak obrovský nepřijde... Vykrojenější podprsenka z něj určitě vykukovat nebude. Žlábek mezi prsy by "župánku" dodal šmrnc, můžete si to dovolit.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za všechny komentáře. Dělají mi radost.

    OdpovědětVymazat
  5. Podla mna ten vystrih si nemala taky velky ale kazdopadne ak sa necitila pohodlne toto je naozaj idealne riesenie:) super si to vymyslela:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Chci mít jístotu volného pohybu :-)

      Vymazat
  6. Moc osmdesátkový vzor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, skvělý postřeh! Ano, tento vzor byl asi nejpopulárnější v 80. letech. Není to ale naprosto fenomenální, že tento vzor koňských udidel (horse bit pattern) od Gucci tu byl před 30 lety, stále tu je i v novém tisíciletí, a věřím, že tu bude i za sto let. Samozřejmě, že géčka má taky. K tomu sedí náhrdelník od Prady, který asi bude také "věčný." Jinak jsem ráda a hrdá, že mohu vlastnit střípek historie značky Gucci. Napadá Vás ještě nějaká jiná značka, která má nestárnoucí vzor vyjma kytiček LV, logo propojených CC od Chanel, no a samozřejmě Burberry?

      Vymazat
  7. Moc hezké šaty, vypadají pohodlně, prádlo od Victoria Secret taky zbožňuju, škoda, že tu není k dostání.
    http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, bohužel VS nechce na evropský trh. Jiné prádlo ani nemám.

      Vymazat
  8. Jsem tu dneska prvně, ale vidím, že jsem narazila na šik dámu, která ví, co jí sluší. Jsi opravdu půvabná a potkat tě na ulici, tak tě požádám o autogram - vypadáš jako filmová hvězda! ;-)
    Výstřihy znám tedy ještě mnohem hlubší ;-), nicméně podprsenky od VS jsou fakt neodolatelný.
    Giveaway... ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji za pěkný a potěšující komentář, hned "zkontroluji" Vivi Vivi blog.
    Což o to hluboké výstřihy jsou pěkné, ale mně hluboce nesluší. Obdivuji Rachel Zoe, ale nelíbilo se mi to období, kdy nosila hluboké výstřihy ke své vyhublé postavě, což není můj případ, tedy rozhodně ne dole

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hloupost :-) Máte super postavu a boky/zadek naprosto v normě. Vyhublé ženské nejsou pěkné :-)

      Vymazat
  10. Šaty se mi moc nelíbí, psychedelický vzor a k tomu ty obří šperky... Ale pořád to vypadá lépe než uniforma 90% žen - džíny a triko. Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné šatičky:-) Poprsenky od VS mám moc ráda, žádné jiné už ani nepoužívám:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Všem děkuji za milé komentáře. Uvítám, když jich bude méně anonymních. Díky.

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!