středa 21. března 2012

Poslední ples sezóny, ale ne poslední šaty




















Plesová sezóna s nástupem krásného jarního počasí asi definitivně skončila, tedy alespoň pro mne. Plesové šaty ještě nějaké v záloze mám, ale ty nechám na pozdější prezentace. Tentokrát jsem zvolila trochu méně obvyklé (tím myslím mezi záplavou černých večerních) smetanové dlouhé šaty s hnědo-růžovým potiskem a holými zády. Šaty mají lichotivé plisování, které tvoří pěkný dekolt, a zlatá korálková výšivka jen zdůrazní chytrý střih.























Doplňky tvoří výrazný náramek s perlami, prsten a psaníčko s pštrosími péry. Psaníčko jsem si sama upravila, aby ladilo k šatům. Pštrosí péra jsou ze pštrosa, ze kterého jsem uvařila výborný guláš. Pštrosí maso má 40% méně tuku než hovězí - to jen tak na okraj. Ráda také vařím, ale to by bylo téma na jiný blog.



Jeden malý velký detail, na který chci upozornit, jsou silonky. Přiznám se, že se mi příliš nelíbí otevřená špička u bot a noha v silonce, a tak mne opravdu nadchly punčocháče, které jsou bez špičky. Je možné je koupit v Marks&Spencer. Mé první byly z USA (Hanes), tak jsem již věděla, po čem v ČR musím pátrat. Dámy, silonky jsou nutné kvůli chladu a vzhledu nožek, ale můžeme dát vyniknout pedikúře otevřenou špičkou! Také kvůli chladu vždy potřebuji něco na záda, to pochopíte až se bude blížit čtyřicítka, proto jsem zvolila vestičku z pštrosích per (toho jsem nesnědla :-).

Účes
Vlasy jsem si česala sama do drdolu. Nejprve jsem vlasy natočila, pak vyčesala do vysokého culíku, natupírovala, vložila "drátěnku" a postupně připínala sponkami a nakonec jsem upevnila orchidej, kterou jsem dostala na minulém plese. Líčení jsem zvolila do hněda. Výrazné fialovo-růžové rty mi vydržely asi 4 hodiny, což jsem považovala za úspěch.


(líčení - produkty: podklad a korektor Make up forever, stíny Mary Kay - zákl. Sweet Cream, Honey Spice, Cinnabar, Bobbi Brown gel. linky, řasenka hnědá Oriflame, tvářenka Mary Kay Orchid, bronzer Desert Sun Mary Kay, kontur. tužka MK Neutral, rtěnka Avon Seductive Violet)

Mám uvádět značky produktů? Zajímá to někoho? Děkuji za jakékoliv komentáře a připomínky.

13 komentářů:

  1. Krásné šaty i účes, moc chválím! http://katefashionstyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší!:-) O těch silonkách jsem vůbec nevěděla, to je dobrý nápad!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Silonky si určitě koupím na další sezonu. Taky se mi nelíbí, když jsou vidět v otevřené botě, ale nosím je jen kvůli chladu. Díky za tip :) jinak krásné šaty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymnímu přispěvateli za poznámku k chybě v mém textu děkuji. Moc se stydím, že mi to uniklo. Chyba je opravená. Jsem překvapená, že to vůbec někdo čte celé, a ještě mi pomáhá, aby to bylo dokonalé. Díky.

    OdpovědětVymazat
  5. Moooc Ti to sluší! Připomínáš mi takovou tu prvorepublikovou dámu z vysokých společenských kruhů:). A krom toho máš úžasnou postavu! Pokud ta 40 v názvů blogu má být i Tvůj věk, tak to fakt nevěřím, protože vypadáš úžasně mladě...!

    OdpovědětVymazat
  6. Lily, děkuji za pěkný komentář. Děkuji za komplimenty.

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi velmi pěkné:-)
    Chválím!

    www.czechblondyn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné šaty na krásné ženě! Ty silonky jsou super vychytávka, dosud jsem nic takového neviděla, určitě se po nich v MS podívám. A rozesmál mně ten pštros, kterého jsi snědla :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, vypadá to, že máš zlaté pantoflíčky (bez pevné paty), chtěla jsem se proto zeptat, jesti silonky v botě nekloužou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na fotce řemínek kolem kotníku není vidět a boty jsou super i na tancovani. Problém je trochu ta vlečka, na kterou mi lidé stoupají, i když jen stojím.

      Vymazat
  10. Tyto šaty ti, Marťo, naprosto padly! Opravdu velmi povedený výběr. O těch silonkách jsem popravdě vůbec nevěděla, rozhodně někdy vyzkouším, velmi dobrý nápad. Velmi se těším na příští sezónu, naprosto s Tebou souzním.. už aby to tu bylo. Stejně tak se mi velmi líbí peněženka, kterou sis vzala.

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!