neděle 11. března 2012

Moje sbírka laků na nehty

Nejsem manikérka a nalakované nehty nemám každý den, přesto vlastním 39 funkčních laků na nehty. Někomu se to může zdát málo a někomu hodně. Převládají u mne odstíny do červena. Ty mám prostě nejraději. Moje oblíbené značky jsou Sally Hansen a Essence. Přestože jsem vyzkoušela všechny možné podlaky, nadlaky, přelaky, tak na mých nehtech vydrží lak tak dva dny. Nedávno jsem objevila svrchní lak THERMO BOND od značky Alessandro a lak mi vydrží dokonce 3 dny! a když bych nic nedělala tak možná 4. Prý se mi nehty potí dle paní dermatoložky. Tak to asi tak bude. Záleží také na barvě laku a provedení. Ty se třpytkami jsou podle mne odolnější.


     Další vychytávka mezi laky je lak do kabelky ve tvaru tužky, který je možné aplikovat pomocí jedné ruky a není třeba namáčet štěteček do lahvičky. Můj má krásnou barvu, ale moc nevydrží. Je dobrý na korekce v průběhu dne. Značka je COLOR QUICK, Sally Hansen. Od této značky mám několik laků na posílení, proti třepení, top coat, base coat atd.

Takto své laky skladuji a brzy určitě přibyde další....


6 komentářů:

  1. Jůůů pěkná sbírka :) Já mám taky ráda Essence, porovnání cena/kvalita jsou prostě nejlepší :) teď jsem si koupila na zkoušku China Glaze (obvyklá cena 120 kč) a vydržel mi ještě méně než Essence..! :-/

    OdpovědětVymazat
  2. Jinak děkuji za komentář a jsem ráda, že jsem pomohla :) ;) a množstevní sleva by se mi taky hodila! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, máš skvělou sbírku, hlavně červené laky jsou super:-) O tom laku v tužce jsem nikdy neslyšela, budu muset vyzkoušet:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím, jen bych se chtělya zeptat také jsem použila thermo bond na barevny lak. Jen se chci zeptat jde odlakovat? protoze jsem ho dávala i zapéct do uv lampy.?

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ho jen fenovala a šel dobře dolů.

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!