úterý 20. března 2012

Hot pink & red


Představuji další jarní bláznivou kombinaci barev a sice ostře růžovou s červenou. Toto sáčko jsem si ušila kvůli psaníčku a šátečku, abych to měla s čím kombinovat. (podobné sáčko má Hary Showman, heč) Capri kalhoty jsem již měla a botičky také.










První outfit i když barevně neobvyklý je spíše uhlazenější a formálnější. Také účes jsem zvolila usedlejší, aby vynikl výstřih a šáteček.

Druhý outfit, který je tvořen halenkou (tričkem) s kalhotami, páskem a jinými lodičkami je uvolněnější a vhodný do teplejšího počasí.
Více se mi líbí ohrnuté rukávy.

Vyčesaný vysoký culík, gumička zakrytá pramenem vlasů,
konce podtočeny a chyceny sponkami. Omlouvám se, že nemám
foto zezadu.









Myslíte si, že je to příliš, nebo byste v tom vyšly? Co si myslíte o kombinaci se žlutou nebo tyrkysovou, jak je nyní vidět v časopisech?

Děkuji za komentáře. Udělají mi velkou radost.

5 komentářů:

  1. Kombinace červená a růžová je super, krásně to vše ladí a velmi dobře sedí. Určitě to příliš není! Doplnila bych spíš tyrkysovou, možná zářivější modrou?? Ve žluté by si člověk už mohl připadat jako sisinka:-) (Pro ty madší vysvětlení - SI-SI byly před r. 1989 žvýkací ovocné bonbóny ve sladkých barvách). Jen ták dále, už se těším na další vychytané kombinace! JS

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný komentář, děkuji, i za tip. Něco jistě brzy vymyslím...

    OdpovědětVymazat
  3. Outfity jsou moc krásné, kombinace růžové a červené se ti moc povedla:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadáš v tom jako holčička:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, mám moc ráda kombinaci červené a růžové, ale to ty víš :-) takže u mě jednoznačně vede tento model! Musím dodat, že většina modelů je velice povedená, až na výjimky bych neměla problém tě o tyto kousky obrat :-) K

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!