pátek 27. září 2019

Punčocháče od Evony / Stockings, Tights

Článek o tom, zda se mohou nosit punčocháče do otevřených bot, byl zde na blogu nejsledovanějším v řádech tisíců shlédnutí a je z roku 2013. Ano, stále vás zajímá, zda se mohou punčocháče nosit do otevřených bot. Já vám ale tentokrát chci představit punčocháče jako takové a hlavně české. Myslím, že je jen na vašem uvážení, jak je budete nosit i za pár let. Móda se mění, ale kvalitní výrobky vydrží roky jako například ty od Evony. 

Evona je tradičním českým výrobcem zejména punčochového zboží s historií sahající až do 19. století. Evona to jsou výrobky s atmosférou, kde jim záleží na opravdových hodnotách jako je rodina, přátelé, tradice a důvěra. Může to znít jako klišé, ale věřte mi, je tomu tak. Kvalitě od Evony můžete důvěřovat. Proto jsem se rozhodla spolupráci s touto českou značkou přijmout. #podporujemečeskéznačky Značka Evona má co nabídnout a hlavně za velice příznivé ceny. Najdete zde hravéelegantní, i odvážnější kousky. Ty s puntíky jsem zvolila k nyní tolik populární tylové sukni a ty elegantní se hodí právě i ke košilovým šatům do zářijového počasí. 

This time I would like to introduce company Evona, a Czech traditional producer of tights, stockings and other goods to the foreign readers. The company has been on the market since the 19th century. Therefore, I would like to support them and show you a few of their products. Hope you like them! 


 
 


Děkuji společnosti Evona za jejich výrobky! #barter
Thanks to Evona company for their products! 

1 komentář:

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!