neděle 18. srpna 2019

Green and Yellow Combo

 Mnou šitý žlutý top, kalhotová plisovaná sukně ze Zary a kardigan Cellbes.cz

 DIY yellow top, Zara cullotes and Cellbes.cz cardigan.
 

4 komentáře:

  1. Zase úplně jiný model, než ty předešlé. Barevně ta sukně mému oku nelichotí, i když zelenou mám velmi rád. Celkově to nepůsobí sexy. Ale to občas není vůbec na škodu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to zapadá do dnešních trendů: hlavně ať to není sexy! No není to asi outfit, který si znovu obléknu, ale ty zelené kalhoty k bílému tričku miluji. Jsou hodně pohodlné, praktické a i elegantní.

      Vymazat
  2. Tak tenhle outfit je naprosté pohlazení pro duši i pro oko. Barevně dokonale sladěný a absolutně perfektně se hodící k barevnému typu nositelky, je super trendy a úžasně slušivý. Mám pro tenhle styl slabost a vidím, že skládané delší sukně vůbec nevypadají špatně na drobné postavě. Dávám jedničku s hvězdičkou!!!!!!!!!!!!!!!!
    A naprosto se divím, že komentář výše, psaný mužem, hodnotí jako negativní zelenou barvu. Můj muž na mně zelenou miluje, protože ke mně sedí (jsem zelenooká zrzka s pihami).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To moc ráda slyším, že přece jen ten výběr nebyl tak úplně mimo. Mockrát děkuji za krásný komentář, který mne opravdu potěšil.

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!