úterý 23. ledna 2018

Olala Cosmetics by Alena Klenot

Začínám se stále více zajímat o to, jak zdravě stárnou a o to, abych se cítila a vypadala zdravě, dobře a mladistvě. Proto jsem se setkala s paní Alenou Klenout, která se těmto tématům věnuje ve své knize Jsem příliš mladá, abych zestárla, která vyjde v České republice v březnu a bude rozhodně stát za to. Křest knihy se bude konat 8. března 2018 v knihkupectví LUXOR na Václavském nám. v 17:00 ve druhém patře. Je pozváno mnoho mediálních hostů, mezi nimi Andrea Verešová a Marie Tomsová, které budou křtít tuto knihu. Kniha bude v prodeji v knihkupectví Neoluxor od 20. 2. 2018 za 299,-Kč.

Alena Klenot je známá především jako vizážistka hollywoodských hvězd, která se ale mimo jiné věnuje zdravému životnímu stylu, anti-aging coaching. Navrhla svou vlastní kosmetiku Olala, www.olalalife.com,  O la la Lifestyle jsou stránky, které Vám poradí, jak si udržet celkovou vitalitu a mládí!

Z její kosmetiky jsem já osobně zatím vyzkoušela tři produkty, první je Neviditelný pudr:
Paní Alena Klenot o své kosmetice: "Makeup Olala je kosmetika, která je doplňkem každé značky kosmetiky, kterou v současné době používáte. Produkty jsem vytvořila na základě své dlouhodobé praxe líčení ve filmu a televizi.
Tento pudr má speciální složení rýžové mouky a pudru, který zabraňuje vzniku potu a u mastné pleti zabraňuje mastnému vzhledu, vytváří přírozený vzhled a matuje pokožku. Je možný použít na nenalíčenou pleť, jako kontrola lesku a nebo přes makeup jako pudr. JE NEVIDITELNÝ!"






Rty mám nalíčené Rtěnkou Velvet 
Paní Alena Klenot o produktu říká : "Její hedvábná textura napomáhá rtěnce vydržet dlouho na rtech bez změny barvy." A je to opravdu tak! 



Dalším třetím produktem je Trio korektor

Co o produktu říká paní Alena Klenot: "Po dlouhém průzkumu jsem zjistila, co se libí světovým celebritám a co potřebují aby jejich makeup vydržel co nejdéle a nejlépe!
Tříbarevný korektor, namícháte podle potřeby k nejbližší barvě své pleti. Korektor zůstane celý den a nezmizí a nebo nezdůrazní vrásky okolo očí. Je to speciální kombinace krému a pudru, aby nebyl příliž mastný a nebo suchý. Možno použít před i po nanášení makeupu. Může se použít na nenalíčenou pleť a nebude vidět" 

Já s tímto tvrzením mohu jedině souhlasit.

Tuto kosmetiku mohu rozhodně doporučit!

V budoucnu se těším na další spolupráci s paní Alenou Klenot a mockrát děkuji za tak unikátní příležitost! 

This article is mainly dedicated to the Czech audience and is about a famous Czech make-up artist Alena Klenot who made it in Hollywood and now, in the Czech republic, introduces her book about antiaging life style but also her own Cosmetics Olala






2 komentáře:

  1. Great! I love the Color of the Gloss. Also the Concealer looks perfect!

    lovely Greetings :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!