středa 20. prosince 2017

Velvet Hat, Oversized Sweater and Sequin Skirt

Ráda bych se zmínila o trendu, který je už nějakou dobu vidět na instagramu, pinterestu a jiných sociálních sítích, a sice o "leninkách" Nevím, jak přesně nazvat baret s kšiltem. Jistě to má nějaký přesný název v angličtině. Moje pokrývka hlavy je víc jak 25 let stará a šila ji moje maminka ze sametu. Vytáhla jsem ji, ozdobila broží a zkombinovala s oversized svetrem, flitrovou sukní a výraznými kotníkovými botami také okoukaných dle trendů na IG apod. Jak se vám pro mne neobvyklý outfit líbí?

I would like to mention a trend that I like which is wearing a hat that looks partly as a beret and cap together. I don't know the precise English name for it. Let me know if you do. Mine is made of velvet and it was a DIY project of my mother more than 25 years ago. I decided to wear it with a brooch, oversized sweater, sequin skirt and bold ankle boots. This look is also trendy on social medial platforms such as Instagram, Pinterest and so. Do you like it?



3 komentáře:

  1. Ale jo, proč ne, zajímavý, moderní outfit.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný, mladistvý model. Já mám tento typ čepic ohromně ráda. Pojem leninka jsem neznala, vždy jsem tomu říkala bekovka. V angličtině je to tuším "newsboy hat". Rozhodně mnohem nápaditější než klasický kulich. :)

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!