čtvrtek 26. října 2017

Wild Tights and Cute Necklace ...Together?

V tomto týdnu, kdy bylo poměrně teplé a přívětivé počasí, nosím ponča a kozačky nad kolena. Pár tipů, jak kozačky nosit naleznete v hezkém článku od Beáty Oravcové zde. Dovolila jsem si být ještě odvážnější a zvolila jsem k nim silonové punčocháče značky Penti, které mají naznačen nad koleny ostnatý drát a dokonce i podvazek. Tyto punčocháče jsou poměrně odvážné, ale nepřijdou mi pohoršující okolí, protože jsem k nim zvolila mírné a elegantní kousky jako podzimní pončo, zelenou blůzku a roztomilý mašličkový náhrdelník od značky Juvelora, který je ještě k dostání zde.

During this week when the weather was just warm enough I was wearing various ponchos and OTK boots. A few tips how to wear these boots by Beata Oravcova you can find here. I let myself to be even wilder and I paired them with tights by Penti where OTK area has some barbed wire and garter. These tights are quite bold but don't seem tacky because I chose elegant and conservative pieces such as poncho, green blouse and cute bows necklace by Juvelora, still available here.




Za prezentaci šperků Juvelora mi nikdo nic nedal, ani nezaplatil.  Punčochy jsem dostala k recenzi od firmy Penti.cz, které tímto děkuji.

This is not a paid post by Juvelora only the tights were given to me by Penti.

5 komentářů:

  1. Only can pull that off nicely! Gorgeous, and the necklace is cute!

    Madame X
    The Flower Duet

    OdpovědětVymazat
  2. Famózní outfit. Úžasná zelená ladí dokonale s barvou vlasů. Honosné, ale díky rafinovaným punčochám i vzrušující outfit.

    OdpovědětVymazat
  3. Martina dakujem za zdielanie odkazu. Zelena farba a Vase vlasy su uzasnou kombinaciou. Pekny den!

    OdpovědětVymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!