úterý 3. října 2017

Burgundy Skirt

Představuji vám další sukni, kterou jsem si nedávno šila. Střih na zavinovací sukni jsem použila z Burdy a mírně upravila. Barevně je perfektní, střihem již méně. Vím, že si již tento zavinovací typ sukně znovu neušiji. Není až tak praktická, jak jsem očekávala. Každopádně jsem si ji šila jen kvůli síťovaným punčocháčům, které zažívají comeback, a mně se moc líbí a baví mne nosit. Někomu se líbí hodně, někomu méně...ostatně je to jako se vším. Jak na tento znovuobjevený trend pohlížíte vy?

I introduce you another skirt I recently made. The pattern for this wrap skirt is from Burda magazine and I altered it a bit. This skirt has perfect color but I am not so happy about its shape. Anyway, I already know I will not sew based the same pattern again. It is not as practical as expected. I made it because of my burgundy fishnets that are very popular and I just love wearing them. How do you like this rediscovered trend?



6 komentářů:

  1. Such an nice outfit with perfect colours.
    xxx Andrea

    OdpovědětVymazat
  2. Burgundy barvu miluji a ty vaše lodičky...ach, nádhera.

    OdpovědětVymazat
  3. Sukně má skvělou barvu, ale jinak nic moc... Síťové punčochy krásné, já raději bez vzorů. Celkový dojem je ale skvělý, jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Sukně mi dala zabrat: drahý materiál, složitý stříh a výsledek mne také neohromil.

      Vymazat

Přeji hezký den a děkuji za milé komentáře!